Jump to content

Forspinn på traktorhjul


Terje58

Recommended Posts

Er det forskjell på forspinn på de ulike traktormerkene og er det mulig å finne svar på dette? Synes at den nye traktoren "rotet " opp mer på jordet i forbindelse med grashøsting enn den forrige. 520 brede dekk på begge og ønsker ikke å opplyse om traktormerke enda da jeg ikke ønsker noen merkedebatt i første omgang.

Link to comment
Share on other sites

Vet ikke hvordan alle løser det, men det store grønne merket har i allefall masse muligheter for korrigeringsdrev. Dette bestemmes fra fabrikk. Samme traktor kan shippes med 480/65R28+600/65R38 og 540/65R28+650/65R38. Allikevel går ikke den ene fortere enn den andre. Dette må man sjekke om en vil bytte dekk. Noen ganger går det ikke å si du skal ha det samme som nabon her.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ringte til kr. Faksvåg, de geleida meg i hvor på traktoren fwd faktoren (forspinn) er oppgitt, så kom de med forslag. Det er også forskjell på nye/gamle dekk, forskjellige dekkmerker har gjerne litt forskjell på diameter, selv om betegnelsen var lik. For meg passet det best med nye trelleborg framme, da jeg hadde halvslitte bakdekk. Merka stor forskjell på traktoren før/etter 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...