Jump to content

Lakkere galv. Innredning


Recommended Posts

Hei!

Har kommet i den situasjon at vi har behov for å bytte ut en del båsinnredning i fjøset vårt, og har kommet over noe nesten ubrukt innredning "på bygda" vil skulle få for en symbolsk sum. 

"Problemet" er at denne innredninga bare er galvanisert, mens resten av fjøset er i alfablå, noe vi er såpass sære at vi gjerne vil føre videre?

Noen som har erfaring med å behandle og lakkere galvanisert innredning og evt. Pris/om dette er gjennomførbart selv med lakksprøyte?

Takknemmelig for tips og råd.

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har reime innredning, der er stolpene først galvanisert, så lakkert grønn. Hva slags lakk som brukes, aner jeg ikke. Biler er stortsett galvanisert og så lakkert, så kanskje du rett ogslett kan spørre en lakkerer?

Link to comment
Share on other sites

På proffmarkedet har alle kjente malingsleverandører malingssystemer som går på galvanisering. Hvis du avfetter og rengjør først så skal ikke heft være noe stort problem. Det viktigste er at galvanisert overflate har stått eksponert en stund slik at det danner seg et oksidsjikt i sinken. Når det er gammelt som i dette tilfellet skal ikke det være noe problem.

Link to comment
Share on other sites

Såvidt meg fortalt, så pulverlakkerer Reime innredninga si.
Når spørs det hvor du bor, men om du har et firma i nærheten som driver med slikt, så vil jeg tro det absolutt gir best resultat.

Så er det jo bare å finne ut hvilken RAL kode Ørsta blå har og kjøre på.

Evt. så finner du nok noe du kan spraye på selv, men om det blir av samme kvalitet stiller jeg meg litt tvilende til.

Link to comment
Share on other sites

Like greit å male med pensel eller malevott. Reduserer forbruket enormt kontra en spray på mindre overflater. Lakk/maling på galvanisert gods en ren visuell sak. Det har ingen betydning for levetid på galvaniseringen

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...