Jump to content

Farmi


geirkpe_1

Recommended Posts

  • 1 year later...

Jeg kjøpte en sånn nettopp i den tro at det skulle være kvalitet. Vil heller ha skikkelig redskap som fungerer med en gang, enn å slite meg ut med Kinahuggere. Erfaringen vår med Farmi CH100 er at dette er en skikkelig dårlig flishugger. Etter to timers bruk knakk sveisen i armen som holder stoppebøylen rundt tuten. Utover det fungerte den aldri godt, og trakk ikke inn virket - uansett om det var rett og tørt eller ikke. Da jeg prøvde å justere knivene, viste det seg at de begge ikke kunne justeres riktig samtidig - da gikk den ene i motholdet, eller det ble for mye avstand på den andre.

Forhandler forsikret meg om at de ikke hadde hørt et vondt ord om disse før, og det er jo mulig. Likevel, jeg har bekjente som har Kinahuggere som har fungert fint fra dag 1 med helt vanlig vedlikehold. Forhandleren ordnet opp og tok huggeren tilbake, så det er jo en betryggende erfaring med forhandleren. Kommer likevel neppe til å kjøpe noe fra Sisu igjen.

Link to comment
Share on other sites

Har en Farmi CH260, kanskje 10 år gammel.

Den tar Ø26cm virke og blir ofte matet med en liten gravemaskin.
Altså, den får litt juling i matinga. Denne har fungert godt.
Utfordringene har vært:
-liten deformasjon i enden av innmatertrakta før den går inn i knivåpningen, som igjen har endt i stopp. Ble varmet og rettet.
Denne feilen er fult og helt et resultat av hardthendt mating med 26,5cm Ø rundstokk og gravemaskin.
-Litt fusking i kontaktene på magnetventilene.

SISU vil jeg ikke uttale meg om.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...