Gå til innhold

Hvilken traktor?


Bonde2019

Anbefalte innlegg

Hei, rykende fersk bonde her. Jeg har nettopp overtatt gården, det er fremdeles far som gjør mesteparten av traktorarbeidet på gården. Det er grasproduksjon på for det meste flate jorder. Far er fornøyd med sine gamle traktoren (tidlig 90 tall). Men jeg tenker at det hadde vært greit med noe litt nyere, mtp driftssikkerhet, kjørekomfort og sikkerhet. Men hva?? Har ikke all verdens god økonomi heller, så bør vere billig og bra. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har valgt merke ut fra lokalt servicetilbud. Om traktoren er grønn, blå eller rød spiller egentlig ikke noen stor rolle for min del, så lenge jeg får hjelp når jeg trenger det.
Billig og bra er ikke noe som harmonerer fint med bruktprisene på traktorer, synes de er kunstig høye. Du vil nok gå et sjumilsteg i kjørekomfort om du går opp til traktorer fra rundt 2010 eller deromkring. Men det er mye "utrangert" på markedet og fremdeles kostbart. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

du bør vel utføre litt jobb selv å høste egen erfaring kjenne på hva som er nødvendig å ha av utstyr.åsså hva traktoren koster deg har lite med innkjøpsprisen å si..så ny traktor kan bli billigere en brukt m mye tull. vannskerlig å gi råd det kan være alt fra bensin gråtass til det råeste som fins som er riktig svar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...