Jump to content

Garcia gjødselmix


Recommended Posts

Er det nokon som har erfaring med Garcia gjødselmiksarar? Slike som har ledd på midten?

Det står mellom ein slik og Duun. Tvilar ikkje på at Duun er av god kvalitet og eg har lyst til å kjøpe norsk om eg kan, men dette leddet på Garcia hadde vore veldig kjekt å ha.

Link to comment
Share on other sites

Kjøpte en slik i vår. Dette er min første gjødselmixer så har ikke allverdens erfaring. Leddet er genialt for å komme ned i sjakter og det er leddet som gjør at jeg i det hele tatt får brukt mixer. Burde være en bedre patent for smøring av drivledd i leddet. Og så er det en liten sylinder på leddet, dette gjør at hvis det er en ørliten indre lekkasje på tipputtaket vil den sige ned. Siger den nok ned i vinkel vil propellbladene gå i gulvet. Dette løses enkelt med en manuell kuleventil på slangen, men dette burde vært standard. Oljefylte rør på denne. Så langt er jeg godt fornøyd.

 

Link to comment
Share on other sites

både duun og star/hill har forlengelser som gjør det mulig å knekke for å komme under dekke eller å senke propellen for å få latere vinkel mot golvet .  Ellers er suma (rekord) gjort slik at du kan vippe propellen ned i luke. Suma er veldig bra propell altså. Har både hill og suma.

Link to comment
Share on other sites

Korleis er smøring av leddaksel lagt opp? Er det vanleg gammaldags universalledd med vanskeleg tilgjengeleg smørekopp?

Er det bra kvalitet på miksaren elles? Dvs ser det ut som det er produsert av folk som veit kva dei driv med? :-)

Link to comment
Share on other sites

Har prøvd en litt nå nylig når jeg miksa for en nabo. Vond å få smørt i leddet. Synes også den er alt for brå i bevegelsen. Slo borti alt mulig rart når jeg skulle heve og senke mikseren i leddet. Om det er mikseren eller traktoren sin skyld vet jeg ikke, men uansett hvor forsiktig jeg var med spaken synes jeg den reagerte for brått.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...