Jump to content

Finansiering


Recommended Posts

Gården er nedlagt for mange år siden og min mening var å fullfinansiert kjøpet og bruke egenkapital på opprustning noe banken gikk med på:-) gården er kjøpt å jeg gleder meg til å sette igang:-) takk for gode råd ;-)

Link to comment
Share on other sites

Guest patricia

Hallo

Unnskyld meg, men hvis du trenger kreditt for å betale gjeld, for et prosjekt eller annen kontaktet denne damen heter Caroline. Dette virkelig sjenerøs dame fordi hun har finansiert meg $ 45 000 for et prosjekt som virkelig sto et hjerte. For kontaktet er hennes e-post: grau.caroline@yahoo.com

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Du rører ved et vanskelig tema.  Unge vordende bønder har simpelten ikke hatt nok mange år på seg til å samle seg noe særlig egenkapital. Det meste har gått med til utdanning og å etablere seg - kanskje med familie/barn.   Og det er vel de unge  -med framtida foran seg-   som bør få slippe til?  Tenker vel at jeg og flere med bør vise litt måtehold mht pris når vi skal selge, slik at det er mulig å fullfinansiere et kjøp bare med lån...    Og da blir det vel avkastningsverdien som er interessant?   Hva tenker dere andre som skal selge om dette?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...