Jump to content

Noen tanker og synspunkter om det nye forumet..


Guest

Recommended Posts

Er det flere her som ikke er helt fornøyd med den "nye" forumet?

Synes dere det ble noe bedre etter den siste oppgraderingen?

Jeg synes det ble mye mer tungvindt sammenlignet med sånn som det var før.

Det er mye rot i oversikten over de forskjellige trådene/emnene.

Før var det en søkefunksjon som fungerte sånn delvis, nå er muligheten for å søke på gamle tråder helt borte.

Når man skal se på en tråd som er på mer enn èn side og klikker på siste innlegg kommer man på første side, ikke siste slik som man gjorde før.

Muligheten for å redigere innleggene man skriver er og fjernet.

Jeg har bare vært innom debattsidene her sånn sporadisk siden oppgraderingen, og har registrert at antall innlegg har gått ned. De fleste av de registrerte brukerne er forsvunnet her fra forumet. Nå har de fleste tittelen "Uregistrert bruker", eller "Anonym bruker".

 

Er det noen igjen her på forumet som har noen synspunkter eller meninger om dette? Skriv i vei...

Link to comment
Share on other sites

Igår sendte jeg tips til BG redaksjon ang. noen av de problemene vi som debatterer opplever. De svarte at oppgraderingene og barnesykdommene skal ordnes, men at det nok kommer til å ta litt tid.

 

Ergrer meg også over at jeg ikke kommer til siste innlegg slik før. Lettere å legge inn innlegg nå, trenger ikke e-post registrert sammen med brukernavn, og kan derfor like lett være uregistrert. Mest pga. av passord-problemene i starten etter at det nye ble åpnet. Håper det ordner seg: Ole Paus synger: &quot\;Alt var bedre før&quot\;....

Link to comment
Share on other sites

@ Gil, det er ingen problemer å være helt uregistrert på foruemet nå. Jeg kaller meg bare for &quot\;meg&quot\; siden jeg hadde veldige problemer med å logge inn med nytt passord etter omleggingen.

 

Ingen info er registrert/lagret i forbindelse med &quot\;meg&quot\;, så det er ingen problemer med å være anonym. Prøv et par ganger og kall deg for hva du vil.

Link to comment
Share on other sites

Tillitsbruddet har ikke rammet meg da jeg har brukt dette navnet hele tiden, men jeg må si jeg reagerte etter omleggingen da mange av de aktive her ble publisert med fullt navn. Oftest er det jo ufarlig, men det skal ikke være slik uansett. En del &quot\;ømme&quot\; tema har det jo også vært.

Er enig i at forumet har blitt betydelig mer rotete og mindre attraktivt enn før, dessverre!

Link to comment
Share on other sites

Guest Mortenh_1

Enig med Lars her. En annen ting er at tråder med nye poster ikke blir merket. Siden jeg ikke er innpå så ofte, må jeg huske ca hvilken dato jeg var innpå sist for å få med meg nye tråder.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest jon_inge_eidem_1
Enig i at det var bedre før, grunnene til det er allerede nevnt tidligere i tråden her. Det er synd at aktiviteten går ned, blir ikke like interessant å inn å lese her da lenger... Traktorbygda er et dårlig alternativ, bare en gjeng småunger der som tror de vet alt, men som egentlig ikke har mye erfaring å slå i bordet med...
Link to comment
Share on other sites

Flere med samme navn som debatterer ser jeg. Fint å ha kolleger her oppe da, vi får håpe været snur snart slik at vi får inn resten av kornet :)

Selv tenker jeg ikke å gå over til Traktorbygda, men håper det tar seg opp her. Redaksjonen bør beklage og rydde opp

Link to comment
Share on other sites

Her er noen synspunkter:

 

Vanskelig og åpne flere sider når det er litt lenge siden man var inne, før kunne man høyre klikke på overskriften for mange temasider i formumet og velge åpne i ny fanne. Nå er det nesten umulig, er det ikke mer en en side på emnet har du ikke denne muligheten. siden åpnes da i samme vindu som temane er listet opp og skal man da se på flere må man bla frem og tilbake med pilene. Det tar da evigheter og komme seg igjennom flere temaer. Det gjør det ikke bedre som det blir skrevet over at man ikke lenger kommer til siste innlegg men første.

 

Det er ikke sikkert siste tema kommer øverst i forumet, undermenyene ser ikke ut som de blir sortert etter dato for når inlegg blir lagt inn eller besvart. Men jeg har ikke helt klart og finne ut av hvordan forumet sorterer innlegg. Tenkte i starten at det kanskje ble sortert alfabetisk men får ikke det til og stemme heller.

Når man må lette etter temaer som er relativt nye blant temaer som er 4-5 år blir intresen for forumet borte. Spesielt hvis søkefunksjinene ikke lenger fungerer, som skrevet over.

 

Eksempel kl21.45 søndag 16.09.12:

Jordarbeiding og såing,

På forsiden står det et svar på Stor slodd.

Når man åpner debattsiden for Jordarbiding og såing, står øverst i feltet for 10 siste inlegg. Hjelp, gammel Tume kombimaskin.

Altså ikke det samme som på forsiden. Går man så ned i emne feltene under de 10 siste inlegg, blir det enda mere forviring. Her står det øverst: Direkte såmaskin, og førsteside emnet har havnet nede på 3 plass og siste innlegg har havnet nede på 4 plass.

Det blir jo helt håpløst og følge med i et slikt debatt forum.

 

Så her må jeg si meg enig i flere at det var bedre før.

 

Dette med sortering av temaer og diverse annet ble vel diskutert for en del år siden, hvor det da ble gjort noen grepp for å få forumet slik det var før siste oppdatering. Nå har man delvis gått noen år tilbake. Noe som er veldig synd da forumet har vært intresangt og lærerikt. Selv om jeg ikke selv har vært mest aktiv på skrivingen.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hei Meg. Jeg skal slutte å bruke meg, så kan du få ha det i fred, hehe.

 

Ang. forbedringer, tips BG via lenken til venstre, så får dere garantert svar. Det gjenstår jo da bare å se hvor fort det skjer. Jeg fikk svar av to foskjellige som jobbet der da jeg skrev om problemene på forumet. Jo flere som tipser, jo mere seriøst bør de ta problemet.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hei

 

Bedre Gardsdrift beklager de problemene som har oppstått i forbindelse med overgang til nytt publiseringsverktøy. Vi har med bakgrunn i innleggende de siste dagene, hatt ny kontakt med vår leverandør i dag, og gitt beskjed om å prioritere debattforumet. Vi kan desverre ikke love når de gjenstående manglende er rettet.

 

Ser at det 15.09 er en kommentar om brukernavn. Dette er en feil som er rettet, og jeg antar at kommentarer gjelder episoden vi hadde tidligere i høst.

 

Sjøl om også vi misliker situasjonen, setter vi pris på å få tilbakemeldinger fra dere som bruker forumet når ting ikke fungerer. Alle meldte feil og problemer blir videresendt vår leverandør.

 

Av praktiske hensyn ber vi om at fortsatte feil og mangler meldes på e-post til magnus@askmedia.no.

 

 

Mvh

Magnus Østby

Redaktør

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Oddbjørn_1

Jeg prøvde å lagre mitt gamle passord, men det går ikke. Det nye som jeg fikk tilsendt på mail for et par uker siden fungerer.

La oss håpe det går seg til etterhvert.

Link to comment
Share on other sites

Guest spelarjakob_1

Ei stund etter krigen vart det her innkjøpt ein båtmotor av merket SABB, frå Damsgård motorfabrikk i Bergen. Eg hugsar enno ein sentens frå instruksjonsboka til denne: &quot\; Når motoren går godt, så skal Du la den gå slik, og ikkje stadig prøve å få den til å gå betre og betre, ved stadig å skrue og fikle med den&quot\;.

Eg har ikkje problem med å logge meg på dette forumet. Eg ser heller ikkje dei store forandringane etter oppgraderinga.

Det spørs om BG har hatt besøk av ein flink seljar.

Link to comment
Share on other sites

Guest Jogeir M. Agjeld

Jogeir frå BG her. Held på å sjekke om alt står i rette bingen og om kjøtfylda er grei. Pr. no ser det i alle fall ut til at vi slepp å ringe naudslaktebilen.

 

Link to comment
Share on other sites

Hehe. Får håpe på god klasse, da.

 

Det virker som om det har skjedd noe de siste to dagene på forumet her. Nå kommer vi inn på traktor temaene igjen, og vi kommer ikke lenger til første innlegg i tråden når vi klikker på et svar på forsiden.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Jogeir M. Agjeld

Nok ein gong eit innlegg for å teste om vi er på rett veg. Eit par nye funksjonar er lagt til, og vi er glade for tilbakemeldingar - både om det som tar til å bli bra, og om ting som enno ikkje er godt nok.

Særleg innspel frå registrerte brukarar er ønska i denne fasen.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Jogeir her igjen, driv meir testing, denne gongen uregistrert. Det har sine fordelar å vere registrert. Meir om det seinare.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Skulle kommentere en tråd uten å være registrert bruker. Når jeg så har skrevet &quot\;Forfatter&quot\;, &quot\;epost&quot\; og en lengre melding tømmes så ALLE felt fordi forfatternavnet jeg brukte er registrert som bruker fra før. Uheldig å bruke et registrert navn neste gang så skjer det samme igjen !

LITT irriterende.....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...