Jump to content

MF 3050 hydraulikk problemer.


Jørgen

Recommended Posts

MF med hydraulikk problemer.
Hei jeg har en MF 3050 som er sjeldent i bruk, men når jeg trenger den er det jo greit at det fungerer.

Når jeg skulle bruke den sist var den fulstendig tom for strøm , og dynamo ladet ikke. Jeg handlet dynamo på økonomi deler og fant et batteri som det var håp for. 
Når dette var gjort startet jeg opp maskineriet uten problem .Men når jeg skulle få av hengeren var det værre. Hydraulikken på krok / løftearmer fungerer ikke.  Når det er sakt så har også lampe til høy og lavgir også sluttet og fungere. Og den vil ikke ut av lavgir.Er det noen som har vært borti lignende problemer eller har noen tips.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan prøve å svare på noe av dette Jørgen. Nå har ikke jeg MF 3050, men har hatt elproblemer på en traktor selv. Det var jordingsfeil. Da tok jeg å laget meg en ledning med kabelsko rund flatstift i hver ende. Jeg festet den ene enden til instrumentpanelet og den andre til en del av godset på traktoren. Det var kanskje nede ved rattstammen. 3050 har mye el. opplegg i hytta. Jeg ville tatt å festet en sånn ledning i hytteramma og ned til godset på traktoren. Eller til minusledningnen til batteriet. Er dette en 1987-model, så kan det også være at auto-tronic blackbox skulle vært byttet. Men det er det best å spørre en på verkstedet til Eiksenteret om.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...