Gå til innhold

Rvodda

Bruker
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Ingen av delene. Det er naboen din som i all hovedsak har ansvar for å holde dyrene sine der han ønsker dem, så jeg vil si at nabo skal sette gjerde. Det finnes også noe ansvar for gjerding av dem som ikke ønsker dyr på egen eiendom, men i denne situasjonen vil nok ikke dette være veldig relevant.
  2. Bruker du traktoren mye? Hvor lenge går den mellom hver fylling? Sviver den fint på alle sylinder? Høres ut som du kanskje har litt vann i diesel. Sjekk klareglass / bytt filter, kjøp nytt tank-lokk og sørg for at det holder tett mot tanken. La den stå et døgn og tapp litt diesel av tappeplugg på tanken, sjekk om der kommer noe vann ut.
  3. Tar alltid ut boltene først, med skuffen i lufta. Ut med støtteben, slipper laster helt ned og i flyt på hovedsylinder, setter tuppen av skuff i bakken og tilter til støtteben går i, så siger jeg forsiktig frem til den hopper av. Går som smurt hver gang. Fordel med jevnt underlag, hvis det er ulendt kan du få litt sjau med å koble den på igjen. Litt sauefett i skålene hver gang den kobles på.
  4. Hvis du vipper opp armlenet, og vrir høyde begrensing helt på maks, så mener jeg at den sensoren skal koble ut. Hvis det da virker, så er det den som er gåen.
×
×
  • Opprett ny...