Du er her

Holmen_1s bilde
Holmen_1
Logget av
Innmeldt: 21.09.2014
Tegne dritsbygning

Jeg har en driftsbygning som var topp moderne omtrent 25 år før Gråtassen gjorde sitt inntog i norsk landbruk. Så jeg har innsett at det for lengst er på tide å jevne bygget med jorda og sette opp et nytt. Det vil i praksis si å sette opp et kaldtlager i stål på ca 300 m2.

Finnes det noe egnet program for tegne slike bygg? Tenker da først og fremst for å lage utkast til ulike ideer jeg har, før jeg går videre til en entrepenør og innhenter mer konkrete tilbud/byggetegninger.

Anonyms bilde
Anonym
Gjest
Jeg ville kontaktet en

Jeg ville kontaktet en leverandør av slike bygg og undersøkt direkte. Det florerer med annonser i alle slags fagblad. 

En ting er å tegne dette, noe annet er å sikre at det at det dimensjoneres riktig for å tåle klimaet der du bor. Vind, snø etc. varierer voldsomt. Å bygge på indre østlandet har andre behov enn værhardt kystklima.

Kornbondens bilde
Kornbonden
Logget av
Innmeldt: 18.03.2013
Stålbygg

hvor i landet holder du til? Jeg har ferdige tegninger på ett bygg på 13x36 meter. Har du krav til fri høyde? Jeg valgte å bygge ei stålramme, med tretakstoler. Samt bare ringmur uten støpt plate. 

 

 

 

Larss bilde
Lars
Logget av
Innmeldt: 27.09.2008
Kornbonden: har du litt mer

Kornbonden: har du litt mer info, og kanskje noen bilder av stålramma di? Slik at en får litt mer innblikk i hvordan bygget ditt er satt opp. Høres ut som en interessant løsning.

Anonyms bilde
jon inge
Gjest
en her setter opp nytt hus i

en her setter opp nytt hus i disse dager,vi gjorde grunnatbeid å støping før jul 2 selvstendige snekkrer ga fastpris på 600 000 ferdig iolert 10*20 m 5 meter vegghøyde ei dør 4 vinduer å en port på 4*5 meter port kledd med plater utvendig på vegger å tak.. bygget ser pent ut tror stål blir ca samme pris. fordeler ulemper med begge alternativ.