Jump to content

Sveise støpejern


MF 135

Recommended Posts

Har en MF 135 som det er en sprekk i godset på girkassa på, hvor vann kommer inn og olje ut, så må gå tetta den på en eller annen måte. Det jeg lurer på er hvordan det er å sveise dette, veit jo at det er vanskelig å sveise støpejern, men leste et sted at noen ganger kunne man klare å smelte det sammen med TIG. Stemmer dette? Har også hørt at mange har brukt kjemisk metall på støpejern, og at det har fungert bra. Men vil det holde over tid? 

Link to comment
Share on other sites

Tror jeg ville fått en proff sveiser til å fikse det.

Men er det ikke noe bærende vil kjemisk metall eller tokomponent som tåler varme gjøre susen. Jeg har lappa mange motordeksler med det da jeg var trialkjører og stadig måtte lime skader på deksler og motorblokk, til og med støpe områder på 2-4 cm2 Jeg har også erstattet nivå øye i bremsevæskebeholder med to komponent. jeg pleide å bruke Super Epoxy, men den er gått ut. Loctite har en som tåler varme vet jeg. Super epoxy har fortsatt kjemisk metall.

Det er selvførgelig viktig at sprekken er ren og fri for olje, og det er en fordel å lagen en liten fuge til limet med f.eks vinkelsliper.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...