Jump to content

Noen som har prøvd å salte halm til kuer


Amund121
 Share

Recommended Posts

Min første tanke er at det kanskje er mer egnet å berike halmdietten med melasse. Finner også en del om dette på nett fra andre land. Dersom en har utstyr for syretilsetning på presseutstyret burde det jo være mulig å tilsette noe (utvannet) melasse til halmen samtidig som den presses. Hva dette gjør med lagringsegenskap og evt om det påvirker amoniakkbehandling har jeg ingen peil på, heller ikke hvilke mengder det burde være. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...