Jump to content

Rundballekutter


Recommended Posts

Har hatt en 3000 processr i gang i ca 2,5/3 mnd nå. Den gjør en MEGET god behandling av alle typer rundballer. Vi har tks matebord i fremkant som rommer 3 stk baller. På en vanlig dag så fyller vi matebordet ila formiddagen, og kanskje legger på en til på kvelden. mater ut på et gea takband. Mikseren ser ut som om den er veldig solid bygd. Alt er enkelt og det er relativt lite som kan gå i stykker. Servicevenligheten til HaRu er langt over snittet for slike levrandører. Da det er noe justering/prøving/testing på innstillingene på mikseren for å få den til å virke opptimalt, så er det alltid mulig å få tak i de på tlf og få et fornuftig svar på løsning. Til oss så knakk en sveis ved motoren på den ene bunnskruen. Ny skrue ble levert neste ettermiddag. Dette var en produskjonsfeil. 

Hele mikseren er strengt tatt lite utprøvd men vi ser at vi er godt fornøy så langt. Noen småe endringer på de regner jeg med det kommer underveis for å få automatikken til å fungere enda bedre. Men alt i alt å er det veldig bra så langt. De plassene som vi har greid å slite lakken av så langt er bunnen ved utmaterluka, og litt på midten av selve bunnskruene. Stålet er såpass tykt rundt omkring så regner med det varer lenge.

Alt i alt så fungerer det godt så lenge du ikke må blande flere enn 2 typer rundballer i same miks. Det er ikke plass til flere i gangen. (tar 15-40min per miks) Så antall mikser ila et døgn er meget mange mtp kapasitet. samt at dette kan gå automatisk hvis en har matebord.

Link to comment
Share on other sites

På det styreskspet som er levert på vår så stiller vi inn blandetid og hvilke nivåer den skal etterfylle og hvor lenge den skal blande. Via disse innstillingene  bestemmer vi om den skal blande en eller to baller i gangen og om den skal gå seg helt tom eller blande sammen med forrige blanding. (Det er nivåføler på kammeret) lengden på utforing styres fult og helt av styringen til takbandet (mikseren kan styre et enkelt band selv, men da kun på tid og ikke inndelt i grupper) utforingsmatingen til blanderen kan justeres trinnløst og dette er helt uavhengig av miksingen da det ordner den selv mellom utforingene. Denne kan strengt tatt fungere opp imot alle slags forutleggere. Det er masse innstillingsmuligheter. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...