Guest Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Hei, jeg er en hobbydyrker og vil gjerne øke produksjonen min og selge grønnsaker til en grossist/leverandør. Jeg har deltidsjobb fra før men jeg vil gjerne utforske muligheten til å en dag bli fulltidsbonde. Men jeg er helt blank på hva jeg faktisk gjør med grønnsakene når de er ferdige til å høstes. Jeg dyrker mye salat og håper å prøve meg ut på å øke produksjon på dette da jeg kan høste flere ganger i sesongen og jeg jobber kun med et lite landareal. Trenger jeg godkjenning av mattilsynet?Må jeg melde meg inn i en organisasjon? Må jeg pakke maten selv eller kan jeg ta den med direkte til oppkjøperen? Og hvordan kommer jeg best mulig i kontakt med oppkjøpere? Jeg dyrker uten sprøytemidler og bruker organisk gjødsel. All informasjon blir satt stor pris på! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.