Jump to content

Syrepumpe lessevogn


Guest

Recommended Posts

Har kjøpt meg en brukt lessvogn type Pøttinger Euroboss 330T. Har tenkt og montere syreutstyr på denne da det ikke fulgte med. Er litt grønn på dette da jeg er vant til forhøster og avlesservogn:) Har kikket litt inne på sidene til Serigstad og snakket litt med de. De anbefaler at jeg bruker pumpem som heter DP 2005 da jeg skal ha 200l fat montert foran på traktoren. Synes den virker uforholdsmessig dyr i forhold til DP 2000 som koster 10000kr mindre. Noen som har erfaring med dette og om det evt. fungerer med DP 2000?? Samtidig lurer jeg på om jeg skal gå for syrebom eller løse dyser? 

Link to comment
Share on other sites

Har dp2000 på 200l fat framme,å syrebom over pickupen på mi vogn. Funkar fint. Må berre passe på å kjøyre pompa i retur kvar gong du stoppar den, vist ikkje får du hevert effekt. Kan i verste fall tømme fatet vist en tar pause feks?  Har regulerings kran på slangen ved syrebommen, so eg kan regulere mengde etter behov, då pompa kun pompar på fast trykk. Enklare å regulere ved vått/tørt gras feks

Link to comment
Share on other sites

Guest Trondos

Takk for tilbakemelding. Hvor mange dyser har du på syrebommen? Mener det finnes en variant på 60cm med to dyser og en på 120cm med fem dyser?

Link to comment
Share on other sites

Har ikkje dyser. Er kun 2 plastrør ca 40 cm kvar,med forgreining i midten der syreslangen kommer innpå. "Dysene" er kun borede hull på ca 1mm med 10 cm avstand. Litt usikker på måla,då det kom ferdi med vogna då eg kjøpte den brukt. Sjølve plastrøra er vel ca 6-7 mm i diameter. Passar i lag med syreslangar å koblingar brukt på forhaustar. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...