Jump to content

Ny kombipresse


Guest

Recommended Posts

Vurderer ny kombipresse.

Hva tror folket om de nye John Deere pressene som kommer nå?

Har de siste årene kjørt Fusion 2, så nå står valget mellom ny Fusion 3,eller JD.

Forrige gang jeg kjøpte ny presse, hadde jeg samme valget, ble Fusion da jeg ville ha enkel aksling, nå får en jo det på JD også.

Prismessig regner jeg med begge havner på 7-800 000?

Godt fornøyd med Fusion, presser ca 4000 baller i året, stort sett flat mark der jeg presser. Skal dra pressa med Fendt 718.

Link to comment
Share on other sites

Det er 2 gode presser som du vurderer. Jd fekk ny innmaterrotor for noen år siden og "svelger" veldig bra unna når graset er kjørt i sammen. Har kjørt Jd presse selv (ikke den nye serien) og var veldig fornøyd med den. Det som var minus der var innmatinga ved mye gras i strengen, men det er nå rettet opp i på den nye serien. Har kjørt forskjellig presser, men kjører i dag fusion 3 plus. Fra fusion 2 til 3 så er det noen småting som er forbedra, men ikke innmatinga. Nå kommer fusion 3 (fra 2017 mod) med ny innmating. Den kommer med større rotor samt at pick uppen er dradd litt lenger bak slik at det ikke blir for stort mellomrom mellom tind og rotor. Det er bra for på noen grastyper så stopper graset opp mellom tind å rotor. Syns også at stivheten på tinden er litt "myk". Kunne ha vært litt stivere. Ellers så har jeg ikke noe å utsette på fusion. Den har fungert rimelig bra her hos meg. Har snart presset 10000 baller med den og det har vært minimalt med utgifter på den. Vurderer du breiplast, så er vel kun fusion av desse 2 som har det. Jeg syns personlig at systemet er dyrt, men jeg ser jo det at det er litt bedre forkvalitet enn ved bruk av nett. Det er 2 gode presser som du har vurdert. Du kjører fusion i dag og om du går for ei ny fusion, så tror jeg at den nye svarer til forventningene og litt til. Nærhet til forhandler har vel også litt å si. Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...