Gå til innhold

Claas 455


Gjest

Anbefalte innlegg

Hvordan er erfaringene rundt om i landet med disse pressene?

Vi kjøpte ei brukt 455 fra 2011 som hadde gått ca 5000 baller og denne gikk greit første sesongen men i år har havariene begynt å komme.

Første lagerbytte ble gjort i vår etter ca 8000 baller og det er forsåvidt greit, slikt kan skje, har erfaring med å skifte lager etter mange år med Welger:-)

Men under andreslåtten i år så havarerte akslingen på innmaterrotoren etter i overkant av 10 000 baller, dyr og omfattende reparasjon. Det neste som skjedde etter at pressa ble kjørt i gang igjen var brudd i fremste bolten til hydraulikksylinderen til vogga som overfører ballen til pakkeren. sylinderen gikk selvfølgelig ned i bakken slik at stempelstangen ble bøyd. Det er også en relativt stor jobb å skifte bolten i og med at denne er sveist fast i chassiet på pressa, å sveise bolten er ikke noe alternativ da denne vil ryke ganske raskt igjen.

Jeg vet også at det er en del problemer med lager på topprullen samt havari på girbokser på disse pressene. Hva skal man finne seg i av driftsproblemer på ei presse som selges som entrteprenørpressa fra leverandøren.

 

Del gjerne erfaringer!

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...