Jump to content

renovering gjødselkjeller-tips om firma som utfører


Recommended Posts

Guest Anonym

Med å sette i stand så mener du reparere skader i betong? Jeg jobber primært med betongrehabilitering (riktig nok ikke landbruksrelatert) og jobber mye mot spesialistentreprenører på dette fagfeltet.  Det jeg kan si er at det er vanskelig å gjøre en konvensjonell, varig rehabilitering innenfor en fornuftig kostnadsramme. En gjødselkjeller har et meget agressivt klima som skaper armeringskorrosjon og bryter ned betong, i kombinasjon. Og dette er dyrt arbeid, som kanskje ikke varer så lenge heller om man ikke velger metoder fra de øvre hyllene. Jeg har liten tro på å sprøye på noe "lurium", som det dessverre finnes en del av bygge- og anleggsbransjen.

Om kjelleren er bygd i perioden 1970-1990 er det nok også meget sannsynlig at betongen har liten overdekning og veldig mye skader. 

For å ta noen av de entreprenørene som dekker hele landet så er det blant annet Consolvo, Visinor Rehab, BMO og Entreprenørservice. Men det er en rekke som jobber mer lokalt, kanskje du har en ditt nærområde. 

Link to comment
Share on other sites

Guest Hallvar

Om betongen i gjødselkjeller er dårleg, men berande i bra forfatning, kan det vere og bygge ett utvendig lager ei løysing.. Då vert ikkje veggane belasta på samme måte som ved full kjeller.. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...