Jump to content

Slåmaskin


Guest

Recommended Posts

Hei, vurdera å kjøpe ny slepemaskin, men lurer på om eg skal ha senterdrag eller sidedrag. Nokon som har erfaring med begge? Fordel og ulemper? Senter krev kanskje litt større plass. Står mellom kuhn eller Kverneland , 2,8 eller 3,2 m.

Link to comment
Share on other sites

Guest Grasbonde

Kjøp Kuhn FC 3160 TCD (sentermontert). Senter er meir fleksibelt enn sidedrag. Kuhn har betydeleg kortare drag enn Kverneland, og kvaliteten til Kuhn ligg nok eit par hakk over Kverneland. Har hatt Kverneland maskin før, og var heilt ok den, men føler at det er lagt meir flid i produksjonen av Kuhn.

Link to comment
Share on other sites

Guest Hagagard_1

Ser det er ein fin maskin kuhn fc353gc på fk i Rogaland,  men muli den vert fø stor på ein 100 hk traktor?

Link to comment
Share on other sites

Guest Jostein

Sleper

Senter har jo mange fordeler men det som eventuelt er ulempe er lengre drag og pris. Jeg har ikke satt meg inn i lengden på den nye til Kuhn men tradisjonelt har senter et lengre drag for å nå ut på begge sider. Vi hadde Kverneland og har nå byttet til Claas, begge sidemontert. Kvaliteten føles bedre på Claas men jeg savner en veldig god løftehøyde fra Kverneland samt at den var lettere å drive. I kupert terreng var den også mye bedre. Kuhn har jeg ikke kjørt så jeg kan ikke uttale meg om den.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...