Jump to content

Hvordan fungerer Handy tvillingmontering?


MF

Recommended Posts

Jeg har kjøpt brukt traktor med 600-65/38 dekk og 5 klosser i felgen til tvillingmontasje. Lurer på å kjøpe tvilling til traktoren, men er usikker på hvordan disse fungerer. Har fra før av Savsjø montering med 4 klyper og mellomring til en annen traktor. Disse fungerer greit og mellomringen holder gummien litt fra hverandre. Hvordan er dette med Handy? Klemmes dekkene direkte mot hverandre, og hvordan fungerer dette eventuelt med tanke på slitasje? Kjører med 0,8 trykk så dekkene vil jo bule litt. Er det noen som har erfaringer?

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Handy og Molcon fungerer fint det. Sikker på at det ikke er Molcon klosser? De er noe større enn Handy. Normalt skal det være en del centimeter åpning mellom dekkene. Det er vel bare mulig å plassere klossene i en fast avstand fra ytterkant på felg? Har kjørt med lavt lufttrykk selv uten problemer. Er mer redd for at det skal kile seg stein mellom dekkene.

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar. Klossene er ca 7,5 cm brede og det står "80" i bunnen av gropa og "KOCK" på ytterkanten. Noen som vet om det er Handy eller Molcon? Er jo dumt å kjøpe feil system.

image.thumb.jpeg.494dc708608b23924f51fb871065ddcc.jpeg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...