Gjest Skrevet 17. februar 2016 Del Skrevet 17. februar 2016 Hei.Noen her som forer frem Dexterkyr evt andre som er litt mindre i størrelse til slakt? I såfall leverer dere tar dere tilbake kjøttet og selger til private eller leverer dere rett til slakteriet?Hvordan er økonomien i disse i forhold til andre kyr?Hvordan er økonomien i ammekyr? Er selvstendig næringsdrivende i skogen(ingen hogstmaskiner) 100%Har ikke mye innmark ca 40 mål samt mulighet for å leie 25 til.Har tilgang på utmarksbeite gjennom utmarkslag . Mange tusen målTakker for alle svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest atle Skrevet 18. februar 2016 Del Skrevet 18. februar 2016 Tyr.no og raselag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar