Jump to content

Nye Debattforum


Jamesbonden

Recommended Posts

Er det berre eg som saknar oversikten over siste debattinnlegg?  No kan en ikkje åpne forumet å sjå oversikt over pågåande diskusjoner uten å blade gjennomm alle emne. Fryktelig tungvindt for oss som klikker oss inn på nettbrettet for å sjå nye interessante innlegg. Håpar det kjem tilbake..

Link to comment
Share on other sites

Er enig med James_bonden_1. Savner oversikt over de 10-15 siste innleggene. Uansett hvilket forum jeg klikker meg inn på får jeg de samme emnene å velge mellom.

Sidene lastes raskere og det er bra men syntes det ble mer rotete etter omleggingen.

Når jeg går inn på en debatt får jeg opp eldste innlegg først. Sikkert litt smak og behag men kan bli langt å skrolle da enkelte debatter er gamle og lange (les diskusjoner om Fendt...).

Link to comment
Share on other sites

ser også ut som om sorteringen av temaer tuller litt. Sitter og leser i temaet skog og ved, plutselig kommer det opp ting fra traktor temaet og denne tråden her fra data og programvare

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

De siste innleggene må vises først! Ikke slik som nå at en må bla side opp og side ned for å få sett siste innlegg.
Hadde også vært en fordel om en hadde sett hele overskriften når en ser på oversikten. Nå ser en bare halve overskriften og det er vanskelig å se hva innlegget handler om. Eks står det: "Forsikring og ......" "Ønsker å kjøpe.....". "Nettbasert..........."
Ikke helt å bli klok på.

Link to comment
Share on other sites

Guest billy the kid

 det nye forumet er 10 skritt bak, mange inlegg blei slettet når dei byttet side. og den nye sida er og svært dårlig i forhold til den gamle. og ja den gamle fungerte fint på telefonen. eg ser at det ikkje er like mye vits å gå inn på gardsdrift.no nå som før....

Link to comment
Share on other sites

Eg har store problem med å finne nye innlegg,pågåande trådar å siste innlegg i gamle trådar. Siste innlegg må komme først,treng oversikt inne på forumet over siste innlegg. Innfør gamle forumet, men legg til det som har med skriving av innlegg å gjere. Myykje enklare tidlegare å orientere seg..

Link to comment
Share on other sites

Guest småbruker

har gått fra ivrig leser på både nett og mobil til å nesten ikke innpå her etter omleggingen, og ja, siden fungerte MEGET godt på mobil som den var, nå er alt et eneste rot og fullstendig ubrukelig på mobilen.

Link to comment
Share on other sites

Guest skuffet

Helt enig med forrige innlegg. Nettsiden har blitt betydelig dårligere etter omleggingen. Mye mer tungvint å finne fram. Debattforumet har blitt et sorgens kapittel! Hvor er oversikten over nyeste innlegg? Med tanke på hvor bra bladet er, er denne nettsida rett og slett en gedigen skuffelse!

Link to comment
Share on other sites

Skulle vert interesant å vite om trafikken på forumet er gått mykje ned etter omlegginga, og om det er planar om å gjere om på det som kritiserast. Vist ikkje trur eg debattforumet ikkje vil overleve lenge. Synd i tilfelle, for forige versjon var veldig bra, å en fekk svar på innlegga nesten umiddelbart. Har admin komentarar?

Link to comment
Share on other sites

Guest Jogeir M. Agjeld

Kort svar frå redaksjonen i Bedre Gardsdrift: Vi merkar oss innspela og ser på løysingar.

Det gamle systemet måtte skiftast ut fordi det ikkje lengre ville vere i drift frå nyttår, og i det nye systemet ligg der også fleire funksjonar som mange sakna i det gamle.

Både gardsdrift.no og debattforumet vårt skal vere mellom favorittane til brukarane våre også i framtida! Alle innspel og kommentarar blir tatt på alvor, og vi er glade for at folk seier ifrå. Tilbakemeldingar er alltid nyttige for å kunne bli betre!

Link to comment
Share on other sites

Guest Mortenh_1

Hei. Jeg savner en "marker alle tråder som lest" evnt at alle tråder automatisk mister "ny tråd" / "nytt innlegg". Som det er nå er det ingen vits i å logge inn, jeg må uansett tenke etter hvor lenge siden jeg var inne på forumet og gå inn på tråder jeg antar er postet etter jeg sist var inne.

Det er mer oversiktlig nå enn tidligere om det er nye svar og tråder i de ulike kategoriene, men merkingen stemmer ikke. (antar dette er noe somvil bli utbedret)

Om ikke nye innlegg kommer øverst kan det være greit med en "gå til første uleste innlegg" knapp. (er vant til phpBB forumløsning)

Sidene lastes kjappere enn før, det er bra!

 

Link to comment
Share on other sites

Det nye forumet er både bedre og værre enn det gamle på forskjellig vis. Flere funskjoner og bedre på mange vis men det største svakheten er at en ikke får oversikt over de siste innlegg. På framsida under "nyheter" har dere jo en miniutgave av det folk spør etter. Her er en oversikt over nyeste innlegg, til og med med hele overskriften slik at det går an å skjønne innholdet i tråden. Ikke slik som i debattforumet der det står halve overskriften.
Jeg mener det nye forumet har stort potensiale med relativt små endringer.

Link to comment
Share on other sites

Guest Jogeir M. Agjeld

Vi har gjort visse endringar på forumet, særleg i inngangspartiet: Liste med 10 siste innlegg både på inngangssida og på framsidene for kvar enkelt kategori. Det skal også vere greiare å sjå kor det har vore aktivitet sidan sist. 

Men ein ting er kva vi sjølve meiner - det viktigaste er kva du meiner! Er der feil og manglar som vi må ta tak i, eller fungerer forumet som du ynskjer no? Vi tar imot både ris og ros, og konstruktiv kritikk blir lytta på. 

Beste helsing Jogeir/Bedre Gardsdrift

Link to comment
Share on other sites

Ja det ble straks bedre bare med det.
Får dere til å flytte siste innlegg øverst i tråden så en slipper å scrolle helt nederst for å se siste innlegg så begynner det å ligne noe. 
Når en klikker "svar" på et innlegg kan gjerne Emne-feltet være ferdigutfylt med navnet på tråden.

Link to comment
Share on other sites

Guest Jogeir M. Agjeld

Vi har notert oss at også ramma på framsida skal fiksast - men takk for innspelet! 

Siste innleg i tråden vil bli liggande til sist, slik at heile tråden blir kronologisk. Men både frå boksen på framsida og frå andre lenker der det fell seg naturleg skal peike til siste innlegg. 

Helsing Jogeir/BG

Link to comment
Share on other sites

Guest Mortenh_1

Merkingen av nye innlegg/nye tråder fungerer bedre, men det henger igjen en del gamle som fortsatt står som nye. Må man gå inn på alle trådene for at de skal miste merkingen?

Ellers hadde det vært kjekt med en "merk tråder som lest" og en "gå til første uleste innlegg" (i hver tråd) knapp.

Når man logger inn hadde det vært fint å komme rett inn på forumet, istedet for å må tilbake til hovedsiden for så å gå inn på forumet.

Blir vel bra dette!

Link to comment
Share on other sites

Jeg liker mulighetene for å redigere inlegget, både underveis og etterpå, såfremt man er logget inn.

Muligheten for å legge til bilder og linke skikkelig er også bra, men jeg har ikke helt fått taket på forumoversikten, det virker som at det subforumet det har vært aktivitet i sist, legger seg øverst. Klarer ikke helt å bli enig med meg selv om jeg liker akkurat det..

Siden jeg som regel ikke har så mye smart å komme med i traktor forumet, som har ligget øverst har jeg skrollet meg videre nedover i jakt på andre subforum som jeg har større interesse av..

 

Det som hadde vært perfekt var jo om forumet hadde kjørt en forummotor, som man kunne synket opp mot tapatalk, slik at man får forumet opp på den appen på mobilen!

Link to comment
Share on other sites

Guest skuffa leser

 Antall innlegg på forumet etter omlegging sier alt. Det finnes heilt sikkert fine funksjoner men det hjelper lite når folk heller vill ha det som var godt nokk,  og blei brukt.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...