Jump to content

Bygge ny tårn silo


Guest

Recommended Posts

Hei

Skal bygge ny driftsbygning for sau, grunnet bratt og kuppert terreng er beste løsning å støpe tårnsilo til å lagre gress i

 

så det jeg lurer på er :

 

Må jeg ha to siloer? en til første slått og en til andre slått?

eller kan jeg kan jeg ha en silo og åpne den opp igjen når andre slåtten begynner?

 

 

Og har fått litt forskjellig priser, noen som vet ca pris for en silo som er 4x6 meter? har kun i underkant av 30 mål dyrka mark.

Link to comment
Share on other sites

nei du trenger ikkje støype 2 siloer så lenge du får plass til begge slåttene i den du setter opp , det er ingen problem åpne en silo for så og fylle på den. men eg vil anbefale deg å bygge en silo som er en god del større en hva du trenger i dag slik at du både har rikelig med plass under dagens innskjøring og at du har mulighet til å utvide produksjonen senere uten å måtte støype ny silo da også. hva slåtteutstyr skal du bruke og hvor mange sau bygger du til?
Link to comment
Share on other sites

Takk for svar\;)

 

Bygger for 80 vinterfôra sau. Slåtte utsyr blir fôrhøster med vossakasse da dette er rimelig og nødvendig pga bratte bakker.

 

Blir strekkmetal og møkkakjeller under, også kommer toppen på siloen i samme høyde som dyrerom så da bir det talje med løpekatt og rett inn i dyrerommet og oppi islandshekk.

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...