Jump to content

Import traktor


Guest

Recommended Posts

Guest Anonym

Har hørt ymse, sjøl om jeg ikke har handla der sjøl. Sånn sett er vel ikke jeg kvalifisert for å uttale meg. Det jeg har hørt, er at han er flink til å få til fine priser, men at han jo sjølsagt ikke har noe apparat til å ta seg av problemer som kan komme etterpå. Da gir han kanskje noen kroner ekstra avslag, så kunden holder kjeft, mens kunden egentlig er like langt.

Er spent på åhøre andre fortelle sine erfaringer, for Gimre er en sånn at man enten elsker eller hater han.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
jeg har kjøpt traktor av gimre først john deere 6420 s tls 03 mod den var ikke ok brukte mye olje på motoren.den ble byttet i en 6420 04 med laster og cm motor .han hadde på tjelta og den har vært bra bruker den ennå.neste traktorkjøp blir nok gimre .minus han liker ikke autopover av john deere det vil han ikke impotere og tsa med cm motor.
Link to comment
Share on other sites

Guest Bache_G_1
jo du \&quot\;jan\&quot\;, høsten 2005 hadde visstnok fk måttet bytte ut 60 trinnlød-kasser på 6020-serien. det forklarer vel noe, eller hva?
Link to comment
Share on other sites

Guest Vegard_1

Har ingen annen erfaring med Gimre enn hva jeg har hørt av kjenninger som har handla av han, og fra noen som bor i nærheta av han. Og en del av det er ikke alt for positivt. Sakens kjerne er vel nevnt lengre oppe, litt dårlig oppfølging i etterkant. At han ikke har noe serviceapprat til å ta seg av det er i og for seg en ærlig sak, men et kundeforhold bør heller ikke være avslutta i det traktoren er levert til kunde.

 

Og på generell basis ville jeg tenkt meg om to ganger før jeg hadde handla av noen av de etter hvert mange som driver med nyere importtraktorer. Maskinene er helt sikkert greie de, de er jo tross alt omtrent nye, men et større problem kan være når du har fått traktoren hjem og vil ha et merkeverksted til å ta den årlige servicen. De tar den nok, men du havner nok langt bak i køa - forståelig nok prioriterer de kundene som har handla traktor hos de, om det var for 14 dager siden eller 14 år siden.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Guest Svein_1

Har handlet en Fendt 930 av A. Gimre problemet jeg har hatt det som gjør det verre er at ikke har et serviceapperat i ryggen, derfor har forhandleren sendt fakturaen til Gimre

Har nå fått nok av Arvid Gimre og kommer nok aldri til handle mer av Han i senere tid.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...