Jump to content

heve en kontrakt på maskinkjøp


Guest

Recommended Posts

bestilte ny redskap i vinter til sommeren i år å betalte regninga i våres,da utstyret skulle hentes å tilpasses nylig oppdaget vi at det ikke samsvarer med spesifikasjonene etter avtale,ikke alt er skrevet med penn på kontrakta men det er feil oppmot det som står der å. jeg dro hjem med utstyret som det var på høy tid å bruke med ordene dette ordner seg. men ordner seg av seg selv gjør det ikke å det som i utgangspunktet var å ettermontere litt greier har snudd til at det må bestiles ny fra fabrikk. å det ser ikke ut til å bli hverken rimlig eller gratis for mitt vedkommende noe jeg synes er ganske uretferdig.

Dette firmaet her som er av di 4 største har konkurenter å en har "samme maskin på lager.lurer derfor på om jeg kan levere tilbake den jeg har kjøpt å betalt å kreve pengene tilbake? aldri hatt slik problem før ,di har jo ikke levert det jeg kjøpte-redskapen er jo ny å svært lite brukt

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Betalte hele summen på forfalsdato som var før maskin ble hentet.gjorde det for jeg hadde tilt til maskinfirmaet. Som er av di 4 største.

Men den er ikke utstyrt som avtalt på 2 punkter det ene står i kontrakta å det andre ble lovet muntlig,

Kan man kreve pengene tilbake å kansellere kontrakta dersom det ikke ordner seg?

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Kontakt importøren!

De er ikke interesserte i å ha forhandlere som ikke gir god kundebehandling, og vil kontakte den aktuelle selgeren. Lykke til.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Bare gi beskjed om at dette har de å ordne opp så fort det lar seg gjøre, og at det er uaktuelt å handle så mye som en vingmutter i den kiosken mer hvis de ikke kaster seg rundt og ordner det som var avtalt. Sagt og skrevet er like bindene. Parker utstyret på trappa til butikken på mandags morgen og forlang å få en med riktig spesifikasjoner. OG betal aldri noe før det er levert. Står en med lua i hånda til disse 4 store skjer det i hvertfall ikke noe. Det er ikke god reklame for de hvis de ikke ordner opp etter seg, prøv først den vennlige veien, den virker det som du allerede har prøvd. Går ikke det må de få vite at det ikke er noen pølsekiosk de driver. Lykke til!
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...