Jump to content

Deler til Kobelco 907?


Guest

Recommended Posts

Har en 87 mod K907D, wiren til den ene beltespaken er røket. Entrack på Grinder hadde en til hugging, men der var selvfølgelig begge wirene borte. Ny hos Rogaland maskinservice var over 6000 kr......

 

Noen tips som kan være til hjelp?

 

Takker på forhånd.

Link to comment
Share on other sites

Betjeningswire til hydraulikksentral må da kunne erstattes med en universaltype. Økonomideler? Ellers er slike wirer mye brukt på båter, til fjernstyring av gass og gir. Teleflex er et merkenavn som kommer meg i hu.
Link to comment
Share on other sites

Ja, det vet jeg veldig godt, men den typen wire som brukes som fjernbetjeningswire (enten det er til gass, gir eller styring) er noe helt annet (dvs stivere og beregnet på både trekk og skyv-belastninger) enn det som brukes som gasswire (eller for den del håndbremswire, som bare er beregnet på strekkbelastning) på biler og traktorer.

 

http://www.maritim.no/motor-styring/gass-og-gir/kontrollkabel-c-22

http://www.maritim.no/motor-styring/gass-og-gir/kontrollkabel-c-8

 

Eller fra side 52-64 her:

http://katalog.telmo.no/telmokatalogen-xi/telmokatalogen-xi.pdf

 

Eller økonomideler:

http://www.okonomi-deler.no/Product.aspx?ProductId=HF%20292959-050&amp\;ipg=5637276414 -her må nok den enden som ikke er gjenget (både wire og strømpe) modifiseres litt for å få festet den riktig.

Link to comment
Share on other sites

....gassvirksomhet...skulle vært gasswire. Hersens rettskriving på I-paden.....

 

Hadde før jeg las svarene fått samme tips fra en kompis om å se på marine wire fra båtbransjen. Heller ikke dumt med Økonomi deler, fikk nettopp den nye katalogen i posten.

 

Om jeg får tak i en brukt wire, så er nok den kjørt en del timer og varer nok ikke like lenge som en ny uoriginal hjemmetilpasset type.

 

Takker uansett for tips. Kommer tilbake om en stund hvis jeg får tid til å se på det snart.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...