Jump to content

Markedsføring på kanten av Gimre?


Guest

Recommended Posts

Guest Vegard_1

Dette var vel langt fra det drøyeste som har kommet fra den kanten, han har jo hatt et par spreke traktorannonser på finn.no opp gjennom tida og. Her er han jo i grunnen saklig, før har tonen inneholdt godt med fy-ord i tillegg. Men hvor troverdig det er når målet er å fremme eget produkt, DET er en annen skål.

 

For meg ligger problemet i språket. Når du publiserer noe slikt, skriv korrekt - alt annet virker alt annet enn seriøst. Og har man ikke forutsetningene for å klare det, få hjelp til en liten språkvask!

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Helt håpløs måte å markedsføre seg selv på. Ville aldri kjøpt noe fra det firmaet. Skribenten har nok en hel del å lære om rettskrivning.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Enig! Greit nok å ytre meninger, men dette er dårlig salgskikk.

Ser forresten ikke han har sammenlignet seg med Foss-Eik...

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Syntes dette egentlig blir en useriøs måte og fremstille eget produkt, og når språket er så dårlig som det er så bidrar jo ikke dette heller, er greit hvis kunde står og lurer på om han skal velge bailey eller et annet merke så kan gimre henvise til disse forskjellene, men og henge ut andre merker på denne måten syntes jeg er &quot\;u-proft&quot\;. Tror til og med gimre har skjønt at den er ingen som kan konkurrere med kvaliteten til foss eik. Men prisen er jo en annen sak. Hadde vært interessant og hørt hva han hadde sagt hvis man spurte han hvorfor man skal kjøpe bailey istedet for foss eik.
Link to comment
Share on other sites

Har nok ikke sammenlignet med Foss-Eik fordi han vet selv at det igjen er så mye bedre enn Bailey. Liker ikke markedsføringen til Gimre, men kan ha sammenheng med at jeg ikke liker import i det hele tatt.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Slik markedsføring sier litt om seriøsiteten på forhandler..

Typisk broiler som må skrike høgt og prate med store bokstaver for å få litt oppmerksomhet. Er vel kun smågutter på 16-17 år som faller for slik markedsføring.

Link to comment
Share on other sites

Guest Jokke_1

Kjører selv Bailey daglig og det har ingenting med kvalitet å gjøre.

Ramma har spruket så den nesten delte seg i to, kassen sprikker overalt å ingen smørepunkter på tippsøylene så innfestningene ble utslitt med ovale hull.

Samme kvaliteten det som de andre han viser bilder av ja.

Link to comment
Share on other sites

Guest kvegard

En gylden regel når man selger et produkt er at man belyser styrkene til sitt produkt og ikke svakhetene til konkurrentene. Når jeg selger mine entreprenør tjenester belyser jeg jo mine kvaliteter og rakker ikke ned på konkurrentene mine.

 

Hvis nå en kunde stiller et spm ang noe, så kan man jo selvfølgelig argumentere for sitt produkt på en saklig og god måte.

 

Ellers er det jo lov å ha div. skriveproblemer. Men det finnes jo gode hjelpemiddel i dag som man bør benytte seg av når man skriver en tekst som skal publiseres.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

hei.

 

litt på kanten, men pluss og minus med 1 tipp sylinder kontra 2 tipp sylindere?

 

en vil vel tippe og slakke ned fortere om det er bare ein sylinder, mtp olje-flow?

om ein ska gruse ein veg, og en må fort avslutte så er det vel best med en sylinder? (kjapp senking av kassen)

og ein er vel i god tru på at konstruksjonen er såpass stabil, at ein ska tåle punkt belastninga som blir av kun ein sylinder?

Link to comment
Share on other sites

Guest Nils_Petter_1

Har selv bestemt meg for en JPM 19t dumper.

Forventer ikke Foss-eik kvalitet på stål og komponenter,

Men under 100&quot\; for en 19/14,8t med 350stål 8/6mm i kassa, egenvekt på 4,2t, dobbel tippsylinder, 22,5&quot\;-500 hjul, så tror jeg det blir prima gardshenger til dyrking, grusing, og små gravejobber i mange år.

Link to comment
Share on other sites

Guest Nils_Petter_1

Jenb:

Du har rett i at to sylindre ikke har noe å si for vridningen av kassa ved skjev belastning, med mindre kretsene er adskilt.

Når det gjelder tippehastighet, så går det bestandig på bekostning av styrke.

Det vil si, om du skal tippe et gitt lass, med et gitt trykk, må du ha en vis oljemengde. Om du har en sylinder, så må den altså ha dubbelt så stort volum, som to mindre, for å tippe tilsvarende lass.

Fordelen med 2 sylindre er bare at du sprer påkjeningen bedrer ved jevn lasting.

Link to comment
Share on other sites

Guest billy_the_kid_1
Ser at Gimre heller ikkje rakker ned på Fuglestad mek, nå produsert av odda mek. Vill påstå at dette samen med foss-eik er i en annen divisjon. Skulle ønske at Gimre laget en tilsvarende skryte plansje på steinutsyr. Hadde vert morro å se hvorfor ein skulle handle canadisk kontra globus, saga, kongskilde og finsk.
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

hei alle lesere.

vi i Bjerknes Entreprenør har en Bailey og jeg må si det er noe av den største dritten man kan kjøpe for penger,den er så dustete satt opp at jeg ikkke vil selge den videre,det er så enkelt at jeg unner ikke noen så vondt.

det norske markedet må ha inn flere grom hengere men det koster.

nå som flere kjører store traktorer vil di finne ut at det finnes faktisk andre levrandører som får gimre til og se ut som han selger hobby utstyr.beklager han selger hobby utstyr,

den mannen der har ikke kjørt det vi kaller henger.

det kommer for en dag noen flere prøver det vi kaller tung dumper.

gromme hengere koster fra 300000,- og oppover .

da sier det seg selv at alt som ligger på finn.no stort sett er billig vare

man kan se at BOB IT runner og STRONGA er di hengerene som har respekt i Europa.

jeg er overbevist på at det kommer fler som AJK HYDRODUMPER.JOSKIN \; KRAMPE KRØGER\; LINNDNER FISCHER det er også rart at ingen har hørt om BECO det er nok det aller aller beste.

hadde alle spurt sine henger leverandører om TUV papirer ville ingen ha solgt en dritt det har jeg spurt flere om men di sier det ikke er nødvendig for de skall ikke selge i Tyskland,det er ikke så rart tenker jeg da . for di går ikke igjennom godkjenningene

så de som lager kopi hengere og di som importerer fra UK er kun opptatt av og sitte med mest profitt,

 

vi i Bjerknes Entreprenør A/S takker Andre i PROFF MASKIN i Sarpsborg for rask levering god service . vi kan gå god for den butikken ,

 

mvh Bjerknes Entreprenør A/S

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...