Jump to content

Hytte på valtra


Guest

Recommended Posts

Guest Oddbjørn_1

N-serien har i grunnen samme hytta som hele 6000-serien, M og T. Den er mye større enn på

A-serien, som er så trang som en utedass. Selve ytterskallet på N-hytta har vært det samme siden Mezzoen kom i 1992. Noen påstår det har vært forandringer, men glassrutene er i allefall de samme som opprinnelig i 1992. Interiøret har fått noen oppdateringer gjennom årene men er fremdeles ikke verdens mest moderne.

Link to comment
Share on other sites

Er det noen hytte som er mer praktisk enn den nye hytta på N og T til Valtra? Å sammenligne hytta til en Mezzo fra 1992 og en ny Valtra i dag blir helt feil.

Støyen i hytta til den nye T-en er vel mindre enn på de aller fleste andre traktorer i samme klasse. Evt hvilke traktor har mindre støy i hytta enn de nye Valtraene.

Link to comment
Share on other sites

På N serien er det samme hytte som de \&quot\;store\&quot\;, romslig og god, sete kan snus helt rundt så du sitter greit med f.eks tømmervogn o.l. sete kan snus rundt i A serien og men der er det ikkje så mye plass. Dørene på N serien er uten \&quot\;tverrbjelke\&quot\; nede så sikten ut er meget bra.
Link to comment
Share on other sites

Guest Oddbjørn_1
Det som gjør at det er så god plass i Valtra-hytta er at den er så lang, og at det er gulvplass bak stolen. Her er det lett å finne plass til matvesker, kjølebokser o.l. Ulempen med en så lang hytte er at du kommer lengre fra \&quot\;vindusposten\&quot\; og dermed får dårligere sikt rundt deg. Med nymoderne, digre bakskjermer så får du dårlig oversikt spesielt bakover og til sidene. Jeg synes også det er for lite oppbevaringsplass til småting i de nye Valtra-hyttene, de var faktisk bedre før. De som har \&quot\;ordentlig\&quot\; passasjerstol på venstre sida har faktisk en John Deere-stol, og den blir litt for mye i veien ved inn- og utstigning. Her er passasjerstolen på Case / New Holland mye bedre.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...