Gå til innhold

Hytte på valtra


Gjest

Anbefalte innlegg

Gjest Oddbjørn_1

N-serien har i grunnen samme hytta som hele 6000-serien, M og T. Den er mye større enn på

A-serien, som er så trang som en utedass. Selve ytterskallet på N-hytta har vært det samme siden Mezzoen kom i 1992. Noen påstår det har vært forandringer, men glassrutene er i allefall de samme som opprinnelig i 1992. Interiøret har fått noen oppdateringer gjennom årene men er fremdeles ikke verdens mest moderne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det noen hytte som er mer praktisk enn den nye hytta på N og T til Valtra? Å sammenligne hytta til en Mezzo fra 1992 og en ny Valtra i dag blir helt feil.

Støyen i hytta til den nye T-en er vel mindre enn på de aller fleste andre traktorer i samme klasse. Evt hvilke traktor har mindre støy i hytta enn de nye Valtraene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På N serien er det samme hytte som de \&quot\;store\&quot\;, romslig og god, sete kan snus helt rundt så du sitter greit med f.eks tømmervogn o.l. sete kan snus rundt i A serien og men der er det ikkje så mye plass. Dørene på N serien er uten \&quot\;tverrbjelke\&quot\; nede så sikten ut er meget bra.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Oddbjørn_1
Det som gjør at det er så god plass i Valtra-hytta er at den er så lang, og at det er gulvplass bak stolen. Her er det lett å finne plass til matvesker, kjølebokser o.l. Ulempen med en så lang hytte er at du kommer lengre fra \&quot\;vindusposten\&quot\; og dermed får dårligere sikt rundt deg. Med nymoderne, digre bakskjermer så får du dårlig oversikt spesielt bakover og til sidene. Jeg synes også det er for lite oppbevaringsplass til småting i de nye Valtra-hyttene, de var faktisk bedre før. De som har \&quot\;ordentlig\&quot\; passasjerstol på venstre sida har faktisk en John Deere-stol, og den blir litt for mye i veien ved inn- og utstigning. Her er passasjerstolen på Case / New Holland mye bedre.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...