Jump to content

Massey Ferguson som er valtra


Guest

Recommended Posts

Guest Anonym

Dieselross, det du skriv med Junkari hytte stemmer itte.

 

 

Denne store traktorserien finnes som Challenger (gulfarget), MF og Valtra. Noen steder i verden heter den også \&quot\;AGCO\&quot\; og ser da ut akkurat som en MF.

 

Det som skiller en Valtra S fra en MF 8600 er platene på motorpanseret og taket. Innvendig har Valtra et annet interiør, med sitt eget armlene og mulighet for vendbar førerplass.

 

Traktoren er bygd i Frankrike. Motoren kommer fra SISU Diesel som tidligere var Valmets motorfabrikk. Har absolutt ingenting med SISU lastebiler å gjøre. Transmisjonen er fra Fendt.

 

Den gule Challenger traktoren blir bygd i amerika men er ellers samme traktoren som MF

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest Anonym

Det minner litt om vitsen med at en kattunge som er født i en stall er allikevel ingen hest!

 

Men for å være alvorlig igjen så lurer på en ting, har denne traktoren elektronisk hydraulikk? De første MF av denne serie hadde itte sidemontert exos, itte elektronisk 3-punkt, og itte Hishift kløtsjservo.

Dette er vanlig utstyr på Valtra. Men denne ser ut som den har sidemontert exos, kanskje det andre utstyret kom etterhvert

Link to comment
Share on other sites

Guest Henke_1
Massey-Valtraen er adskillig dårligere utstyrt, med bl.a. mekanisk 3-pkt.regulering, uten Hi-Shift og en del andre ting Valtra ikke ville la Massey få kloa i gjennom denne serien. Så det er nok mer et salgstriks enn noe annet.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...