Gå til innhold

Gmmelt treskeverk


Gjest

Anbefalte innlegg

Har ett gammelt treskeverk på låven, og lurer på om noen vet hvor jeg finner museer e.l. som kan ha int av denne. Er en gammel maskin fra "Brødrene Trægde, Nr 2" Og det står ett årstall fra 1800 tallet.. Husker ikke årstallet nå. Har stååt tørt på låven i minst 50 år, og er pen og har ingen skader jeg vet om. Vil gjerne finne noen som har int for slike gamle redskaper.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ett gammelt treskeverk på låven, og lurer på om noen vet hvor jeg finner museer e.l. som kan ha int av denne. Er en gammel maskin fra \&quot\;Brødrene Trægde, Nr 2\&quot\; Og det står ett årstall fra 1800 tallet.. Husker ikke årstallet nå. Har stååt tørt på låven i minst 50 år, og er pen og har ingen skader jeg vet om. Vil gjerne finne noen som har int for slike gamle redskaper.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Hei Peder.

 

Fungerer treskeverket? Jeg er i ferd med å begynne å drifte et gammelt bruk, og ønsket er å dyrke bygg for malt produksjon. Jeg går i tanker om å bruke selvbinder og stasjonært treskeverk til dette. Så dette er noe jeg helt klart er interissert i. Send meg gjerne en mail med litt informasjon.

 

Mvh Peter h R

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 år senere...
Gjest Anonym

I stedet for å starte ny tråd, stjeler jeg ein plass i denna.

Har eit treskeverk av typen Trægde nr. 3. i brukbar stand. Denne har jeg ikke plass til lenger, og vil gjerne at noen som kan ta vare på det skal ha. Har kontaktet gtv. venter svar derfra, men dersom andre kan tenke seg om noen som kan ha glede/nytte av den, så ta gjerne kontakt.

finn kode: 41127352

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 år senere...
Gjest Per Korsnes

Jeg har også et gammelt trekke erklært på låven,  Trægde nummer 1. 

Per Korsnes 

93082122

Har også en rekke andre gamle maskiner og hestevogner/sleder

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...