Jump to content

Gmmelt treskeverk


Guest

Recommended Posts

Har ett gammelt treskeverk på låven, og lurer på om noen vet hvor jeg finner museer e.l. som kan ha int av denne. Er en gammel maskin fra "Brødrene Trægde, Nr 2" Og det står ett årstall fra 1800 tallet.. Husker ikke årstallet nå. Har stååt tørt på låven i minst 50 år, og er pen og har ingen skader jeg vet om. Vil gjerne finne noen som har int for slike gamle redskaper.
Link to comment
Share on other sites

Guest pelle_1
Har ett gammelt treskeverk på låven, og lurer på om noen vet hvor jeg finner museer e.l. som kan ha int av denne. Er en gammel maskin fra \&quot\;Brødrene Trægde, Nr 2\&quot\; Og det står ett årstall fra 1800 tallet.. Husker ikke årstallet nå. Har stååt tørt på låven i minst 50 år, og er pen og har ingen skader jeg vet om. Vil gjerne finne noen som har int for slike gamle redskaper.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hei Peder.

 

Fungerer treskeverket? Jeg er i ferd med å begynne å drifte et gammelt bruk, og ønsket er å dyrke bygg for malt produksjon. Jeg går i tanker om å bruke selvbinder og stasjonært treskeverk til dette. Så dette er noe jeg helt klart er interissert i. Send meg gjerne en mail med litt informasjon.

 

Mvh Peter h R

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...
Guest Anonym

I stedet for å starte ny tråd, stjeler jeg ein plass i denna.

Har eit treskeverk av typen Trægde nr. 3. i brukbar stand. Denne har jeg ikke plass til lenger, og vil gjerne at noen som kan ta vare på det skal ha. Har kontaktet gtv. venter svar derfra, men dersom andre kan tenke seg om noen som kan ha glede/nytte av den, så ta gjerne kontakt.

finn kode: 41127352

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
Guest Per Korsnes

Jeg har også et gammelt trekke erklært på låven,  Trægde nummer 1. 

Per Korsnes 

93082122

Har også en rekke andre gamle maskiner og hestevogner/sleder

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...