Jump to content

Kverneland TA 336


Guest

Recommended Posts

Jeg har en Kverneland TA 336 slåmaskin som jeg er kjempefornøyd med bortsett fra at den "spytter" ut gras på venstre side noen ganger. Det virker som det skjer når det er mye fingras. Graset kommer ut bak tallerkenen til venstre og blir liggende mellom skårene slik at det blir vanskelig å få samlet det opp. Er det noen som kjenner til dette og vet hvordan jeg for ordnet det?
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Jeg har en Kverneland TA 336 slåmaskin som jeg er kjempefornøyd med bortsett fra at den \&quot\;spytter\&quot\; ut gras på venstre side noen ganger. Det virker som det skjer når det er mye fingras. Graset kommer ut bak tallerkenen til venstre og blir liggende mellom skårene slik at det blir vanskelig å få samlet det opp. Er det noen som kjenner til dette og vet hvordan jeg for ordnet det?
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Dette skjer på min kuhn maskin også av og til. Fant ut at det skjer når \&quot\;plata\&quot\; over crimperen er stilt for lavt, så den ikke klarer å kvitte seg med alt graset den veien.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Da skal jeg prøve å stille den opp. Den står i den midterste stillingen nå, så jeg har litt å justere på. Tusen takk for tipset!
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...