Jump to content

avløser knuste bussrute


Guest

Recommended Posts

Hei!

Hadde min avløser til å slå innkjøyring til jorde, og veigkanten med motorljå. Men så var han så uheldig at det kom ein liten stein el lignan frå motorljåen og traff døra på ein forbipasserende buss, med det resultat da glasset i døra eksploderte (døra besto av ei stålramme med pålimt heil glasrute).

Avløysaren er lønnet gjennom avløyserkontoret/laget, og som dei har sagt er fordelen eg har med å lønne gjennom dem er at da slipper du å tegne forsikring for skade avløysaren evt gjør.

Har nokon opplevd noko lignan og brukt forsikringa som avløysarlaget har?

Sjøl synest eg at dette er ei opplagd skade som dem skal dekke med sin forsikring. Rep på dør kom på ca 22 000 kr. (sommerferie på avløysarkontoret)

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Me har ei tabbeforsikring på avløysarlaget. Denne hadde dekket dette tilfellet, 4000 i egenandel. Vett at busselskapet her ikkje brukar forsikring om skaden er under 400 000. Så dei er nok ikkje keen på å dekke dette.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Er ikkje spesialist på forsikring, men tenker tabbeforsikringa til avløyserlaget dekker &quot\;tabber&quot\; som avløyseren gjer,og som går ut over bonde og, bruke han jobber på, penselinmelk på tanken osv.

Skade på 3 person,( som bussen) tenker eg dekkes av ansvarforsikringa til garden, som er ein del av dei fleste landbruksforsikringer.

Då har det ikkje betydning om det er avløyseren eller bonden som skader bussen.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Åkay, så forsikringa i avløysarlaget dækker kun skade som evt avløysaren påfører bonden, ikkje skader han påfører annenmanns eiendeler?
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...