Jump to content

Sesongkjøring traktor


Guest

Recommended Posts

Hei

 

Har hatt lyst til å kjøre traktor siden jeg var liten gutt, og nå er jeg 19 og får traktorlappen sammen med hengerlappen nå i april. Drømmene om å rygge opp på låven med noe gammalt ræl med radioen i bakgrunnen blir jeg aldri kvitt tydeligvis, hehe.

 

Fins det noen muligheter for å være med på noe kjøring i våronn/slått f.eks? I mitt hode vil en bonde ha traktorkjøringen selv og heller ha en avløser i fjøset. Kunne det gått ann å tilby seg å kjøre gratis eller veldig billig?

 

Bare lurer på hvilke tanker folk har, er det fjernt å tenke at en kun kan kjøre traktor? Burde jeg heller satse på avløserjobb og ta kjøringen "som den kommer"?

Link to comment
Share on other sites

Bare legger til at jeg har 100% jobb fra før av, så jeg mener ikke dette som en fulltidsjobb med traktorkjøring. Måtte blitt å kjøre noe møkk på noen jorder en kveld der og da eller å være med i siloslått en uke e.l.
Link to comment
Share on other sites

Jeg bor på Jæren i Rogaland.

 

Høres ut som om det fins håp hvertfall! Da får jeg litt mot til å ringe rundt. :)

 

Har du opplevd at folk som kjører for deg har hærjet med redskapen? Kan ikke forstå hvordan noen kan få det inni hodet at de skal hærje med en traktor, det er et arbeidsverktøy og skal vare mange år..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...