Jump to content

Radiator til tresker


Guest

Recommended Posts

Har endel lekkasje i radiatoren på treskeren. Det er en MF16 86 modell. Snakket med Eiksenteret,og de presenterte den hinsides prisen på drøye kr. 13.000 eks. mva. Snakket med Økonomideler også, men de har ikke kataloger over treskere. Dette gjelder jo en standard 4 sylindret perkins som også sitter i mange traktorer, men radiatoren er kanskje ikke lik? Noen som vet eller har vært borti problemstillingen? Tenkte kanskje å ta mål av radiatoren å høre om Økonomideler kan bidra. Så at de solgte radiatorer til MF traktorer for under kr. 2.000 eks mva.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Du kan også plukke ut radiatoren og få den reparert? F.eks. Midtstranda Karrosseri ved Hamar reparerer radiatorer. Enten lodder de, eller de skifter registeret. Har gode erfaringer med dem selv.
Link to comment
Share on other sites

Guest øystein_1

Hadde lekasje på en Claas Dominator for noen år siden. Den radiatoren kosta 22.000,- +mva!!!!!

Fikk bytta register hos radiatorservice på Kongsberg. Opplevde at jeg fikk mye bedre kjøling med det nye registeret, så det er sikkert viktig å få et register som er egna til bruken. Dette er kunskap som disse firmaene bør ha. Prisen var heller ikke avskrekkende.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...