Jump to content

Aebi silokniv


Guest

Recommended Posts

Eg kjøpte deler hos Felleskjøpet i fjor vinter. Kniven har gått ut av produksjon, så det kan vere lurt å kjøpe inn for lager deler som begynner å bli dårleg.
Link to comment
Share on other sites

Guest oddski_1
Hørter med felleskjøpet, men de skaffer ikke noe til kniven lengre. Skal høre med Eik imorgen. Noen tips på hva som bruker å ryke på kniven?. Ikke noe liv i den nå, men Fk mente at det oftest skyldes starthendelen og vridning videre i påfølgende spor.
Link to comment
Share on other sites

Har hatt samme kniv i bruk fram til i fjor. Siste som lerverte deler var Antra as i Lørenskog. Vet ikke hva de kan ha av deler igjen med forsøk der. www.antra.no.

Det som brukte å gå sundt var div deler i foten, reima.

 

Vist den stoppet var det nesten uten untak ledningsbrud eller at reima kunne være sporet over. Har en mistanke at selve kassen kunne gi etter og motoren bli skjeiv og dermed medføre at det var nesten umulig å få reima til å sitte på.

Link to comment
Share on other sites

Du kan finne ut om det er sikkerhetssperra som lagar problem. Legg kniven med motoren ned, ta ut støpselet, ta av dekselet og press foten opp. Då skal ein stav frå foten til brytaren presse vekk sperra, så straumen kan koblast til. Er dette ok, er det sannsynlegvis kabelen. Du kan ta av kabelen og prøve den tråd for tråd med 12 v spenning og prøvelampe.

 

Eg skifta kassa som alt er montert i, pga ein bit av kassa datt av der festet for foten er montert på kassa. Eg har kniv, fotfeste, fot, boltar gjennom fotfeste og fot, og føringshylse for kniven ved foten på lager.

 

Eg er også frista til å stille spørsmålet: Kva har vi som alternativ når desse Aebi siloknivane har skore sine siste benkar? Eg har ikkje sett noko som er like godt egna.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...