Jump to content

valmet autocontroll


6R125

Recommended Posts

har problemer med at trekkstengen siger ned, såpass fort att den går å må løfte seg ganske ofte for å holde oppe redskape.

har åpnet sentrale, å finner ikkje noe feil på noen av sleidene der, har også byttet o-ringen som er der. men kan sentralen bli så slitt att den får innvendige lekasjer? Noen som vet om en plass det går ann få tak i noe brukt?

Det er prat om en valmet 905, 88 mod.

Link to comment
Share on other sites

Guest Oddbjørn_1

Jeg tror heller det er løftesylindrene dine som lekker. Løft redskapet helt opp, STANS FOR ALL MOTOREN, og skru deretter av slangene som går inn ØVERST, gjentar, ØVERST på sylindrene. Følg med nå, mens redskapet siger ned. Kommer det olje ut av sylinderne mens redskapet siger ned så er det sylinderpakningene som lekker. Kommer det olje fra begge to, så er begge defekte. Kommer det olje bare fra den ene, så er den defekt. En lekk sylinder vil gjøre at begge sylindrene siger, fordi olja vil gå fra den ene siden over til den andre. Blir det derimot vacuum/sug innover i BEGGE sylindrene, ja da er det sentralen din som lekker.

Årsaken til at du for all del må stanse motoren er at det ellers vil sprute olje fra slangene. Det står litt returtrykk i de slangene når motoren går.

Link to comment
Share on other sites

Guest Oddbjørn_1

Nei, Valmet 505-905 har ikke løftesylinder innvendig. De har to store utvendige sylindre.

 

De mindre Valtra-Valmet-seriene med den lille førerhytta har derimot en stor innvendig sylinder, og event. en utvendig hjelpesylinder på venstre sida.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...