Gå til innhold

Bremser JD 1850


Anbefalte innlegg

Gjelder -88 JD 1850 MC1.

Ved vanleg bruk av styrebrems botnar den høgre pedalen utan motstand og ingen bremsevirking. Men om ein køyrer med pedalane samankopla er det jamn full bremsevirking på begge sider og liten dødgang. For å bruke høgre styrebrems no må eg tråkke lett på begge pedalane samtidig, for så å la foten "gli av" den venstre medan eg framleis held den høgre pedalen inne. Då fungerar styrebremsa heilt fint. Nokon som veit kva som er feil her? Kan det være indre lekkasjar i bremsesylinder-modulen under hytta, eller andre stadar?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du bør vel ikke pumpe med åpen ventil (?). Løsne ventilen, press pedalen ned og skru igjen før du slipper pedalen. Gjenta til det ikke kommer luft. Da er pedalen forhåpentligvis normal. Du trenger altså en medhjelper.

God jul og lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eller hvis du er alene kjøper du, eller finner en meter med bensinslange og trer ene enda på luftenippelen og andre enda i ei brusflaske som du fyller i litt bremseveske. Sørg for at slangeåpningen ligger nede i bremseveska så er du sikker på at systemet kun suger inn bremseveske når du slipper opp pedalen. Da sparer du en mann :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...