Jump to content

Bremser JD 1850


småbrukar_1

Recommended Posts

Gjelder -88 JD 1850 MC1.

Ved vanleg bruk av styrebrems botnar den høgre pedalen utan motstand og ingen bremsevirking. Men om ein køyrer med pedalane samankopla er det jamn full bremsevirking på begge sider og liten dødgang. For å bruke høgre styrebrems no må eg tråkke lett på begge pedalane samtidig, for så å la foten "gli av" den venstre medan eg framleis held den høgre pedalen inne. Då fungerar styrebremsa heilt fint. Nokon som veit kva som er feil her? Kan det være indre lekkasjar i bremsesylinder-modulen under hytta, eller andre stadar?

Link to comment
Share on other sites

Du bør vel ikke pumpe med åpen ventil (?). Løsne ventilen, press pedalen ned og skru igjen før du slipper pedalen. Gjenta til det ikke kommer luft. Da er pedalen forhåpentligvis normal. Du trenger altså en medhjelper.

God jul og lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Guest Henke_1
Eller hvis du er alene kjøper du, eller finner en meter med bensinslange og trer ene enda på luftenippelen og andre enda i ei brusflaske som du fyller i litt bremseveske. Sørg for at slangeåpningen ligger nede i bremseveska så er du sikker på at systemet kun suger inn bremseveske når du slipper opp pedalen. Da sparer du en mann :)
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...