Jump to content

tine gårdstankservice.


Guest

Recommended Posts

har en 5år gammel melketank, den stanser noen ganger, helt uten att det er noe "galt" vatchdog- står det i displayet. er bare og nappe ut strømmen i 5min så er den i gang ... men tankservice er heller slapp med og finne feil og stille leverandør av programvare til rette for feilen. er det andre som har samme erfaring med tanker og om efektiviteten til tankservice.??
Link to comment
Share on other sites

Guest wold_landbruk_1
har en 5år gammel melketank, den stanser noen ganger, helt uten att det er noe \&quot\;galt\&quot\; vatchdog- står det i displayet. er bare og nappe ut strømmen i 5min så er den i gang ... men tankservice er heller slapp med og finne feil og stille leverandør av programvare til rette for feilen. er det andre som har samme erfaring med tanker og om efektiviteten til tankservice.??
Link to comment
Share on other sites

Guest Apple_farmer_1

Jeg har samme feilen noen ganger, tror det står \&quot\;PLS Watchdog\&quot\;. Det blir omtrent som en PC som henger seg, du må ta en omstart, ved å kutte strømmen.

Jeg hadde noen runder med tankservice i høst, da tanken ikke ville kjøle, koblet ut og inn hele tida. De var her flere runder, begynte med oppdatering av programvare, men det viste seg jo at det var for lite kjølemiddel på den såvidt jeg husker. Et godt tips hvis den ikke vil kjøle, men står og kobler ut og inn hele tida er å åpne døra/lokket der displayet sitter. På innsida sitter en knapp som gjør at du kan tvangskjøre kjølinga, men da må du passe på og stoppe den igjen, ellers kan du bare fylle på litt sjokolade og vanilje og be inn naboene på iskrem, ta med skje\;-)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...