Gå til innhold

Valtra - vendegir


6R125

Anbefalte innlegg

Gjest ValtraN92_1

Skjønner ikke helt hva du mener med å programmere firhjulstrekket??

Men hurtiggir fram og bak programmeres veldig enkelt. Hurtiggir må stå i manuell, ikke auto 1 eller auto 2. Deretter er det bare å holde inne knappen under vendegiret for å lagre start hurtiggiret i den retning vendegirspaken står. Dette kan gjøres kjørende eller stille. Retningen på vendegirspaken er det som er avgjørende.

 

F.eks: sett spak forover, klikk opp hurtiggir til 2, hold inne knappen under vendegir i noen sekunder så det kommer opp to streker i hjørnedisplayet og traktoren begynner i 2. hurtiggir hver gang du setter girspaken forover. Tilsvarende kan du lagre et annet hurtiggir bakover. For å nullstille: sett vendegir i nøytral, og hold inne knappen. Da beholder traktoren aktuelt hurtiggir hver gang du vender.

 

Lagrede verdier forsvinner ikke selv om du av og til bruker automatgiring.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest ValtraN92_1
Kom forresten på hva du mener med firhjulstrekket. Ingen programmering, men i midtposisjon står firhjulstrekket i auto. Det kobler inn når du senker redskapen med vippebryteren (aktiveringsknappen for 3-pkt) og ut når du løfter med den bryteren på vendeteigen. Det samme gjelder diff.sperren.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På eldre hitech modeller, før serienr. X23101, har du ikke mulighet til å endre hvordan vendegiret skal koble. Da må du få en servicemann til å kalibrere vendegiret. På hitech traktorer etter X23101, kan man gå inn i kundemenyen å justere hvor \&quot\;hardt\&quot\; vendegiret tar. Dette står beskrevet i instruksjonsboken på de aktuelle modeller.

 

Når det gjelder midtposisjon på 4wd bryter mener jeg at dette er en funksjon der 4wd blir styrt av sperrebryter. Dvs. når 4wd bryter står i midtposisjon og sperren er innkoblet er også 4wd innkoblet. Mulig jeg tar feil, men har tolket litteraturen dit.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...