Jump to content

Robust mobiltelefon


LilleBonde

Recommended Posts

Finnes det en robust mobiltelefon som tåler litt støv og fukt som har litt mer avanserte funskjoner? Veit om Nokia 3720 og Sonim(?) X1, men de er jo håpløst utdatert med tanke på at de mangler både 3G og WLAN, og opertaivsystemet er i overkant enkelt.. Finnes, eller kommer det noen alternativer? Noen som vet?
Link to comment
Share on other sites

Guest Svein_Ulrik_1
hva med Samsung Xcover 271 har i hvertfall 3G . Litt tongvint meny, men solid . Var ein test på tidligere modell i bladet . (bedre gardsrift)
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest thorvaldsen_1
Samsung sine såkalte arbeids telefoner tøler en real trøkk. Kan ligge under vann i opptil 1 time, så gar ta bilder under vann. Tøler støv og bøss, badet min i kumøkk, spylte av den etter en time og den virker fortsatt
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Har selv Iphone 4. før det Iphone 3gs. Solide telefoner når de blir behandlet på rett måte=) Kjøp med ett solid deksel på baksiden av tlf og tynn plast folie over skjermen. Greit å ha halve verden med seg i lomma.. =)

Minuset er batteri tiden, ikke mere enn 24 timer ved mye bruk..

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 month later...

Endelig en smartarbeidstelefon:)

MVM: Har du fått telefonen enda? Isåfall er du fornøyd?

 

Da står det mellom den og Iphone 4s for min del.

Noen som vet om man får idiot forsikring på Ipone?

Link to comment
Share on other sites

Guest Henke_1

Har hatt min xperia active noen uker nå.

 

Androiden fungerer bra og er godt fornøyd med at jeg endelig har lommelykt i lomma igjen. Den har også blitt testet i et glass med vann og det gikk helt fint. Om det er noe spesielt med skjermen så den ikke får riper vet jeg ikke, men det virker som det er \&quot\;ripesikker\&quot\; skjerm, da jeg ikke har prestert å få riper i den enda.

 

På den andre siden må det være dårlig kontakt inne i telefonen et sted - vibreringa slår seg på helt uten videre og telefonen durer urytmisk så fort jeg skrur på skjermen. Det gir seg så fort jeg skrur av og på skjermen igjen og telefonen fungerer feilfritt etterpå. Har bare skjedd et par ganger.

Batterikapasiteten er også laber. Lader annenhver natt med middels aktiv bruk.

 

Alt i alt er jeg fornøyd, men litt spent på den vibreringa som plutselig setter i gang..

Link to comment
Share on other sites

Er \&quot\;arbeidstelefonene\&quot\; deres oså så støvtette at de ikke suger tilseg metallståv i høytaleren? Har kun hatt vanlige telefoner, og alle har gjordt det.

Noen som har tips for rensing av støvete telefonhøytalere?

Link to comment
Share on other sites

Guest tracker_1

\&quot\;På den andre siden må det være dårlig kontakt inne i telefonen et sted - vibreringa slår seg på helt uten videre og telefonen durer urytmisk så fort jeg skrur på skjermen. Det gir seg så fort jeg skrur av og på skjermen igjen og telefonen fungerer feilfritt etterpå. Har bare skjedd et par ganger.\&quot\;

 

Kan det være fordi du har prøvd å drukne telefonen i et vannglass? \;-)

Link to comment
Share on other sites

Guest Anders_And_1

Tips til iPhone: Otterbox !

 

Blir litt murstein, men tlfen er godt beskytta.

Har Defender modellen, den har plast som beskytter skjermen.

Blir ikke vanntett, men nokså støvtett. Dekker også høytaler.

 

se mer på otterbox.com

Link to comment
Share on other sites

Guest Henke_1

tracker:

1. Ettersom denne ukontrollerte vibreringa oppsto før jeg prøvde å putte telefonen i vann går jeg ut fra at det ikke har noe med saken å gjøre.

2. Når det står svart på hvitt at telefonen har en \&quot\;vanntett-standard\&quot\; (husker ikke det presise navnet) som gjør at den skal overleve i èn meter dypt vann i èn time så har jeg ikke dårlig samvittighet for å ha prøvd det i et mjølkeglass i noen sekunder, bare for å se at skjermen fortsatte å lyse under vann.

 

Så nei - du klarte ikke å forsvare telefonen.. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg ønsker meg en robust arbeidstelefon fra Nokia jeg. Har prøvd andre telefoner men jeg sverger til Nokia menyen. Det må da gå ann å lage en telefon som tåler skikkelig juling, støv og vann når folk sendes til månen og tilbake uten problem!

 

Jeg driter i \&quot\;app this, and app that\&quot\; bare den funker til å ringe og tekste med i en brukervennlig meny. Jeg vil tro det er alt \&quot\;jåleriet\&quot\; som setter begrensningene. Det er vel snart så det følger med en vibrerende analplugg når en kjøper en telefon ve!

 

Så Nokia! Jeg og sikkert mange fler ønsker oss en telefon for ekte mannfolk.

Link to comment
Share on other sites

Guest ValtraN92_1
Har en Nokia 5140i, den svarte med utskiftbare deksler som er udødelig. 6-8 år gammel og fungerer utmerket. Har ennå ikke hørt om noen som matcher disse. Det eneste jeg savner på den er bluetooth, og av og til et brukbart kamera, men primært brukes den til å ringe med, og internett har jeg hjemme på laptopen.
Link to comment
Share on other sites

ValtraN92: I siste BG står en test av en telefon som er aktuell for deg, som vel er det nærmeste du kommer Nokias gamle dønn solide slager.

Der lover de også å komme med tester av smarttelefoner. Vil får håpe Xperia Active og Motorola Defy og Samsungs solide sak blir å finne der... Venter spent!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
xperia active er ip 67 godgjent, som betyr at den er godkjent etter militær standard. Det er også motorola defy, osm også er en android telefon. Er fornøyd med min xperia så langt, meget rask, tar bra bilder og er rask til å finne fram været og nettaviser ol. Eneste minus er at skjermen er litt liten i forhold til mange andre android telefoner (3.1 tommer tror jeg), men passer godt i lomma da \;)
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
har xperia active, men finner ikkje ut hvordan eg skriver æ - ø - å? noen som vet? er ikkje helt fornøyd,, er så prippen på føligheten på skjermen,,,,må hellst bruke lillefingen.,.,,blir nokk tilbake til vanlig knappe tlf innen en stund,,,,,.,,
Link to comment
Share on other sites

du må laste ned en app som heter scandinavisk tastatur for å få æøå....... du blir nok vant til skjermen etter hvert. Liker den godt selv....
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Motorola Defy anbefalles!

Har nå vært med et halv år i fjøset, gravemaskin hver dag, i skogen med motorsag, 1 uke på hv øvelse... og ellers både her og der. Mista den i snø og søle etc, men det er bare å tørke av.

Skjermen har ikke fått ei eneste ripe.

 

Eneste som kan være vanskelig er å bruke den med hansker...

Men tynne fuktige hansker takler den...

 

spørsmål?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Hei! bestilte meg en motorola defy pluss idag, er det noen flere som har erfaringer med denne? Jeg har et håp om at denne kan kombinere soliditet med folkelig pris og være orntlig smarttelefon.., men har jo blitt skuffet før over såkalte solide vanlige mobiler.
Link to comment
Share on other sites

hei! har nå hatt min motorola noen dager, og gode erfaringer så langt. fullgod smarttelefon etter mine preferanser. MEN holder den det som er lovet ang vann, støv og juling? er det noen her som har erfaringer med skog, fjøs og fest? (aldri hatt verken smarttelefon eller motorola før, er litt spent)
Link to comment
Share on other sites

Har hatt motorola defy i noen mnd nå.....og nå er den inne til rep. Telefonen virker solid nok den.....men nå er mikrofonen død....eller nesten død. Dei jeg snakker med hører dårlig hva jeg sier. Jobber mye i støv, og spesielt slipestøv med stålpartikler fra vinkelsliper ol. er dårlig for mobiler har jeg funnet ut. Vet ikke om det har med magnetisme eller noe å gjøre....den suger i alle fall til seg sånn type støv. Har funnet ut at det er like greit å kjøpe en litt billig kladde telefon, og heller bytte en gang i året.......
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...