Jump to content

Faktureringsprogram


Jensb_1

Recommended Posts

Trenger tips til hvilket faktureringsprogram jeg bør satse på.

 

Har brukt K-Soft sitt program (Fakt-2000) i mange år, men har sagt opp avtalen med dem fordi jeg syntes 1000 kroner i året + mva ble litt dyrt for å sende 40-50 fakturaer i året. Også får jeg ikke flytta programmet over til ny-PC'en, og nå SKAL gammel-PC'en ut herfra... :-D

 

Finnes det noen andre programmer som er like enkle og oversiktlige, og samtidig ikke så dyre?

Link to comment
Share on other sites

Guest Apple_farmer_1
Nå skal man jo ikke oppfordre til ulovligheter, men jeg kjenner noen som har lagd et regneark, med diverse varelinjer, summeringsfunksjon, momslinje og det er lagt inn så det passer på ferdigtrykte A4-ark med bankgiro i bånn. Når ny faktura skal lages er det bare å ta den forrige, øke nummeret med en, lagre dokumentet med navn Fxxx og etternavn på mottaker i en mappe for hvert år. Deretter skrives det ut to eks, ett på hvitt ark til eget regnskap og ett på giroark til mottaker. Fungerer visstnok fint har jeg hørt. Bare lag det skikkelig så det ligner på fakturaen som kommer fra ett eller annet stort firma så går det bra. Som sagt er det visstnok ulovlig fordi nummerering skal skje automatisk, men jeg trodde det viktigste var at man fakturerte og ikke solgte svart uten moms...
Link to comment
Share on other sites

Guest navara_1
www.conta-faktura.no. Gratis faktureringsprogram på nett. Fungerer svært bra, kan sende fakturaene direkte, og lage purringer. Jeg har brukt det et år nå, og er svært fornøyd.
Link to comment
Share on other sites

Gode tips! Har til nå brukt forhåndsnummererte regningsblokker med original + 2 kopier. Fikk tilbud fra K-soft på kr. 970,- Spurte dem om dette var en engangssum og det var det, ingen abonnementsavgift eller årlig kostnad sa dem. Dette stemmer jo ikke med det Jens skriver, men det var kanskje et intro.tilbud?

Hørtes interessant ut dette på nett :-) Kan man lagre info om firmaet her slik at det bare er å fylle ut vare, dato og pris? Hva med nummerering?

Link to comment
Share on other sites

Guest Jon_Jort_1

faktura1.no og nettfaktura.net er greie alternativer som også er gratis.

 

Faktura1 lar deg ikke påbegynne en faktura for så å fortsette senere. Du må gjøre den ferdig med en gang.

 

Nettfaktura er bedre. Der kan du lagre faktra som kladd. Snedig hvis en skal samle opp flere varelinjer.

Link to comment
Share on other sites

Hei. Vil anbefale conta-faktura, som nevnt over. Meget kjekt!

Har tidligere brukt winvask, men det ble nesten litt for avansert for mitt bruk. Kjekt og starte på en faktura med iphonen, for så å skrive den ut hjemme eller bare sende den på epost.

 

Datax mamut bruker jeg på verkstedet, ok men hvis du bare skal sende 40-50 i året hadde jeg gått for conta-faktura!

Link to comment
Share on other sites

Da føler jeg meg villedet. Skrev denne e-post til K-soft:

 

Hei!

Viser til mottatt tilbud på fakt.program til kr. 970,- eks. mva. Er dette en engangskostnad eller tilkommer årlig oppdatering/abonnement? I så fall, hvor mye koster dette?

 

Og fikk dette til svar:

 

Hei og takk for henvendelsen. Vi beklager at svaret har tatt litt tid...

 

 

 

Det er en engangssum.

 

 

 

Dere får også med 2 mån gratis support ved kjøp av programmet, slik at dere kan være sikker på å komme godt i gang og få hjelp hvis dere trenger. Hvis dere velger å beholde supporten så koster den kun kr 99,- per måned og gir support + gratis oppgraderinger. Men det er frivillig, og ikke noe dere må ha.

 

 

 

 

 

Fakt 2000 er fremfor alt meget lett å bruke og driftssikkert, samtidig som det har de funksjoner som en liten bedrift trenger.

 

Det er derfor meget populært blant småbedrifter. ( Over 35.000 bedrifter.)

 

 

 

Klikk her (og gå litt ned på siden) for å lese hva våre kunder synes om våre programmer: www.k-soft.no

 

 

 

Skal vi sende dere 1 eks. av Fakt 2000 a kr 970,- ?

 

 

 

Ha en flott dag : )

 

 

 

Med Vennlig Hilsen

 

Christina

 

Kundeservice

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
Guest Bilbonde_1

Eg bruker winvask.

Negativt: kan være noe avansert på noen punkt.

Positivt: gratis og så kan ein sende filene direkte til regneskap firmaet, så penger spart der og fordi dei kan legge dei rett inn i stadenfor å legge i manuelt

Link to comment
Share on other sites

Guest svein.loeken
Jeg bruker Agro økonomi. (Har regnskapsprogram med fakturadel intregrert). Men en kan få kjøpt bare fakturadelen, koster 500 kr + mva 1.året og kr 300 + mva deretter, for inntil 50 fakturer pr år.Og hhv 800 og 700 kr + mva for tilgang til ubegrenset antall fakturaer. I begge tilfelle kan en skrive fakturaer for opptil 4 &quot\;klienter&quot\;. Faktureringen fungerer veldig greit, og en kan f.eks legge inn egen logo.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Ser noen nevner k-soft her. Før noen handler med k-soft, gjør et googlesøk og les om andres erfaringer og rettstvister. Bruk nettvett, det er ergerlig å betale noen som utnytter deg.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Her har du ett rimelig og kjempe greit fakturaprogram.

Koster kr 890,- for etablering og kr 460,- per år for vedlikehold.

Har dette selv, versjon fra 1999 uten vedlikehold. Hva skal man med vedlikehold på ett enkelt fakturaprogram?

Det eneste som har endret seg er mva satser, og disse legger man inn selv.

 

Anbefaler dette på det varmeste.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 3 weeks later...
 • 4 weeks later...
Guest Anonym

Hei

 

Til informasjon tilfredstiller ikke Fakt2000 kravene i bokføringsloven.

Programmet inneholder en rekke regnskapsmessige feil, f.eks låses ikke fakturaer, enhetspris, men ikke hvilke enhet, varierende høyre/venstrejustering osv osv.

 

Det er ren svindel. Desverre gråsone de utnytter ved å gå mot bedrifter.

Ingen prøveversjon før man kjøper. Sender ofte ut spam på e-post og fax til en rekke bedrifter

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Guest Anonym

vil med dette fraråde alle å ha noke å gjer med K-Soft faktureringsprogram.

 

eg bestilte dette i 06 da eg dreiv som sjølvstendig, eg slutta som sjølvstendig tidlig i 08, og sa opp mitt abbonnemang med K-soft. dette var ingen problem fikk eg vite, men eit halvt år seinere fikk eg inkasso varsel i posten, fra nettopp k-soft. eg ringte kundeservice å sa at ei hadde sagt opp for ca 6 mnd sida, men dette var ikkje registrert, so dermed måtte eg betale, for ellers blei d inkasso. regninga var på 1488 kr, so ei betalte den, kun for å bli ferdig å ha noe med k-soft å gjøre.

det skulle ei aldri ha gjort, for dette gjentok seg i 2009, i 2010, i 2011, i 2012, og til og med idag fikk eg eit purring/inkasso varsel i posten, fra nettopp K-Soft.

på mandag tar eg med meg brevet til politiet å anmelder dei for utpressing...

 

so eg vil bare fortelle dykk om dette, for dette er vel ikkje det en forventer når en kjøper ei tjeneste som skal &quot\;gjere livet lettere&quot\;...

 

God sommer :)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 2 months later...

Den gamle stasjonære pc-en tok kvelden i torden været for noen uker siden. Oppdaget det da jeg skulle til å fakturere med nedlastet Winvask program. Hadde ikke erfaring med andre program, men da det ble vanskelig å redde programmet fra maskinen ble det å begynne med et annet program. Valget ble contafaktura og jeg angrer ikke. Nå skjønner jeg hvor innviklet Winvask egentlig var.

 

Kan derfor på det sterkeste anbefale contafaktura til andre som lurer, og her ligger alt på nett, trenger ikke å tenke på at pc kan krasje eller annet.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Kan rekomendere Conta Faktura, enkelt og bruke og nettbasert- så om pc går heden, har du fortsatt allt igen! Har brukt Vinvask- fungerte og bra og er gratis! samt har brukt k-soft-faktura 2000, fungerte og ok -men oppfyller ikke dagens krav- og conta er bedre og gratis, så eg vil fortsatt bruke og rekomenderer dette til alle som trenger faktura program!
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Guest Grepp_1

K-soft virker veldig greit som program men, der stopper det positive med dette firmaet. Kjøpte programmet for 2,5 år siden og ønsket tilsendt bruker kode på nytt. Dette fordi vi byttet pc. Jeg ønsket dette tilsendt og regnet med og måtte betale for det. Men så kom det en mail fra &quot\;kundeservice&quot\; at dette kunne jeg bare glemme hvis jeg ikke hadde support avtale. til den nette sum av 2138.- pluss mva. Fikk også en leksjon på hva som koster noe her i livet. Dette hadde jeg ikke forventet.

Styr unna kundeservice på K-Soft AS. Husk bruker koden.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...