Jump to content

fuktighetsmåling


Guest

Recommended Posts

Guest Anonym

Til Henke.

Når spørsmålet ang. fuktighet er stilt i kategorien Skog og ved, kan du jo prøve å gjette tre ganger hva han skal måle fuktigheten i.....

Det er jo ikke nødvendig å gjøre seg dummere enn man er!!

Evnt. kan han måle fuktigheten mellom dine ører...

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Norsk Ved/Espegard selger fuktighetsmålere for ved. Jeg har ingen erfaring med disse, men de har jo bra utstyr forøvrig. Du får rabatt på sekker og utstyr om du er medlem.
Link to comment
Share on other sites

Guest Henke_1

Hvis du har så mye mellom øra, Klompen - som du insinuerer, kan du ikke da skaffe deg en registrert bruker her inne, så jeg kan gå deg i sømmene på alt du skriver og lage kvalme så fort du gjør en liten glipp? På forhånd takk!

 

www.norskved.no lanserer \&quot\;snart\&quot\; nettbutikk der relevant utstyr vil dukke opp for salg - antar at det er den beste måten å skaffe utstyret du er ute etter på.

Link to comment
Share on other sites

Guest thomas_1
Men de målerne dere snakker om, Jula osv. De måler jo bare opp til 2cm inn i veden? Er det nok i \&quot\;Salgsklar tørr ved\&quot\; sammenheng?
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Legg ei spyttklyse i den ene enden av vedkubben, og blås i den andre, bobbler det? Isåfall er veden tørr. Jeg bruker selv en måler fra Protimeter. Fønhus Maskin AS skaffer disse. Har også et noe mer avansert apparat liggende, ment for måling av tørket trelast, men sjelden at man tar det i bruk for å måle på ved.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...