Jump to content

priser storsekk og småsekk med ved


Guest

Recommended Posts

Hei. Har hogd ganske mykje skog som har stått langs slåttemark hos meg. Holder nå på og sage dette opp til ved No og planlegger selge en god del av dette og fremtidig hogst i Dei neste årene. Eg produserte mykje ved til salgs tidligere men har Ikkje solgt noko dei siste 6 årene. Eg lurer derfor på hvordan markedet er og hva eg kan ta for storsekk 1000 og 1500 liter hvor veden er stablet i og 60 liter. Veden er sortert i rein bjørk og ellers blandingsved med myke ask hegg og litt selje. Holder til i Hordaland veden blir tørket ute til utpå sommeren og så satt inn på tørt lager med god lufting. Håper noen kan gi litt info om prisnivået eg kan legge meg på.
Link to comment
Share on other sites

Hei, eg og holder til i Hordaland og selger i 1000 sekk, tar 900,-kr for rein Bjørk og 700,-kr for rein furu. Har ikkje solgt så mykje blanding, men dei eg har solgt har eg tatt 700,- for, lite kunder som klager på prisen har eg inntrykk av, trur ikkje ein selger så mykje meir om ein går mykje ned i pris, viktigaste er at veden er tørr, og det har jo du når du kan ha den innelagra:-)
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Johansen_1
Holder til i Østfold. 1000kr for 1500 liter Bjørk, 70kr 60 liter Bjørk og blandingsved 750kr for 1500litrr. Ink kjøring innenfor en gitt avstand
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...