Jump to content

Valg av tilhenger til MF 3625


Guest

Recommended Posts

Heisann!

 

Eg har ein 2013 modell MF 3625 med rundt 70 hk og 4wd. Er på utkikk etter henger, muligens kjøpe heilt ny. Vil ha ein hengar som kan brukast til det meste og som har litt kapasitet på nyttelast er viktig, men eg er usikker på kor langt opp eg kan gå i størrelse før det blir for "stort og tungt" sjølv med tom hengar. Nokon som har anbefalingar? Har kikka litt på Orkel T51, evt T61.

Link to comment
Share on other sites

Guest Per-Anders_1
Takker for gode svar sålangt! Ja, karmane/lemmane bør vere litt robuste så den kan brukast til lett massetransport, grus, pukk etc.
Link to comment
Share on other sites

Sier meg enig i alt OS sier her.. Har selv brukt en 8 tonns Weckman WS80 på en Fendt 305 LSA (62 hk 4WD) i mange år, det har gått rimelig greit, men i bakkene er det ikke så smart å kjøre en såpass stor henger på en 60-hester..

Er en kjempefordel å ha bremser - er egentlig et must om du kan velge! Jeg har ikke hydraulisk tilhengerbrems på min Fendt, selv om det er bremser på en aksel på hengeren.

Weckman er jeg godt fornøyd med, men karmtykkelsen er ikke så mye å skryte av... til korntransport, som min henger blir brukt til, er det helt greit.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville nok godt for en Orkel T61, har selv en 4 tonns Orkel Billy som er 20 år og levd ett hardt liv, men lemmene tåler det meste. Koster noen kroner mer, men det er det verdt.

Har akkurat kjøpt ny Orkel TT100 nå.

Link to comment
Share on other sites

Hei! et tips på siden av diskusjonen:

Dersom du er redd for svake karmer (de blir fort stygge dersom hengeren blir brukt til annet enn korn), kjøp med innleggskarmer. alternativet er som vi har gjort: skru på kraftige forskalingsplater på innsida.

 

Sigve

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...