Gå til innhold

Navle sugende kalv


Gjest

Anbefalte innlegg

Kalvene har tilgang til kraftfor i flaske og trau fra dag en, høy og litt silo. Arresten var forferdelig for hele fjøset..... Som han \&quot\;gråt\&quot\;. Har hørt at nesering ikke er lov på små kalver. Gjelder det de som går med mor da kanskje?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kalvene får surmelk fra bar. De som er først ferdig blir ledet bort til kraftforet som står like ved og gomler i seg det. Problemet med denne sugeren er at han er den siste ferdig i baren og etter kraftforet \&quot\;hiver\&quot\;han seg over offeret sitt. Med en gang offeret reiser seg opp etter hvile er han der og suger, så skummet renner. Og nei, slakteriet er ikke noe alternativ.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi pleier og fylle etter vatten i baren til dei blir leide av og suge. var en nabo som anbefalte de til meg, å de funka. de som kan bli et problem om en overdrive med vattne er dårlig mage.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geiranimo_1
Henger meg på John-Terje. Dyra mistar for interessa når det kjenner smaken eller i det heile tatt lukta av peppermynte. Har ikkje prøvd det sjølv, men veit at andre har gjort det. Sterk lukt ass!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for alle råd og tips. Ingenting har fungert, så nå blir det \&quot\;ene rom\&quot\; for denne fyren fremmover. Får håpe han er stillere enn sist, eller at han blir målløs etter første døgnet.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...