Jump to content

Navle sugende kalv


Guest

Recommended Posts

Kalvene har tilgang til kraftfor i flaske og trau fra dag en, høy og litt silo. Arresten var forferdelig for hele fjøset..... Som han \&quot\;gråt\&quot\;. Har hørt at nesering ikke er lov på små kalver. Gjelder det de som går med mor da kanskje?
Link to comment
Share on other sites

Kalvene får surmelk fra bar. De som er først ferdig blir ledet bort til kraftforet som står like ved og gomler i seg det. Problemet med denne sugeren er at han er den siste ferdig i baren og etter kraftforet \&quot\;hiver\&quot\;han seg over offeret sitt. Med en gang offeret reiser seg opp etter hvile er han der og suger, så skummet renner. Og nei, slakteriet er ikke noe alternativ.
Link to comment
Share on other sites

vi pleier og fylle etter vatten i baren til dei blir leide av og suge. var en nabo som anbefalte de til meg, å de funka. de som kan bli et problem om en overdrive med vattne er dårlig mage.
Link to comment
Share on other sites

Guest Geiranimo_1
Henger meg på John-Terje. Dyra mistar for interessa når det kjenner smaken eller i det heile tatt lukta av peppermynte. Har ikkje prøvd det sjølv, men veit at andre har gjort det. Sterk lukt ass!
Link to comment
Share on other sites

Takk for alle råd og tips. Ingenting har fungert, så nå blir det \&quot\;ene rom\&quot\; for denne fyren fremmover. Får håpe han er stillere enn sist, eller at han blir målløs etter første døgnet.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...