Guest Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Er ikke noe anna en kjøtt kunde jeg men,leste i dag nationen om en bonde som har brukt kjøttbeinmjøl i kumaten og tatt,jeg husker godt reportasjer ifra kugalskap og brenning av dyr for en tid tilbake. Hvordan virker kjøtbeinmjøl?og er det farlig å spise norske kjøtt og melkeprodukter dersom dette er benyttet i kumaten? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonym Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Er ikke noe anna en kjøtt kunde jeg men,leste i dag nationen om en bonde som har brukt kjøttbeinmjøl i kumaten og tatt,jeg husker godt reportasjer ifra kugalskap og brenning av dyr for en tid tilbake. Hvordan virker kjøtbeinmjøl?og er det farlig å spise norske kjøtt og melkeprodukter dersom dette er benyttet i kumaten? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonym Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Det er helt ufarlig for mennesker. Det var vanlig å bruke i kraftforet før, fordi det er en billig energikilde. Grunnen til at det ikke er lov er ikke fordi det er farlig for mennesker, men at man er redd det kan spre dyresykdomer. Det var vel kugalskapen i england som førte til at det ble forbudt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest utepåtur_1 Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Det er litt dumt at enkelte bønner ikke klarer å styre unna sånne ting altså. ødelegger liksom litt for næringa sitt omdømme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.