Gjest Skrevet 18. juli 2011 Del Skrevet 18. juli 2011 Har en tabell på forholdet mellom levendevekt og slaktevekt på slaktegris. Men mener og husker det har blitt gjort noen endreinger for et par år siden. Så slakteprosenten forandra seg. Har brukt denne tabellen som ligger på nortura sine sider http://medlem.nortura.no/arkiv/maal-og-vekt-for-slaktesvin-article16859-12001.html. Men er denne korket med di nye endringene?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonym Skrevet 18. juli 2011 Del Skrevet 18. juli 2011 Har en tabell på forholdet mellom levendevekt og slaktevekt på slaktegris. Men mener og husker det har blitt gjort noen endreinger for et par år siden. Så slakteprosenten forandra seg. Har brukt denne tabellen som ligger på nortura sine sider http://medlem.nortura.no/arkiv/maal-og-vekt-for-slaktesvin-article16859-12001.html. Men er denne korket med di nye endringene?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonym Skrevet 18. juli 2011 Del Skrevet 18. juli 2011 Kom ikke inn på linken du la ut, men for et par år siden var forholdet at om grisen var 110 kg levende var den ca 75 kg slakta. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mike_Sierra_1 Skrevet 19. juli 2011 Del Skrevet 19. juli 2011 Melder inn på snittvekt +/-110, levert veier de da 115-120. Dette gir slaktevekt på ca 81kg i snitt. Tabellen er fra 2005. Sikker på at du ikke blander sammen med kjøtt%? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonym Skrevet 19. juli 2011 Del Skrevet 19. juli 2011 Slakteprosent på 68 stemmer bra fram til slaktevekt rundt 85 kilo Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonym Skrevet 20. juli 2011 Del Skrevet 20. juli 2011 Jeg har inntrykk av at den går litt ned. Dette kan ha sammenheng med at jeg kjører appetittforing frem til slakting og de tyngste grisene (90 kg) har i gjennomsnitt ca 2 % lavere kjøttprosent Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar