Jump to content

klippemaskin til sau


Guest

Recommended Posts

Hei

Går med planer om å begynne å klippe litt sauer, stort sett kun mine egne, da er det snakk om 150 dyr. Har jo hatt saueklipper her i mange år og vet at han har "hengemaskin", men for noen priser på dem.. Uansett, ser at man får kjøpt elektriske maskiner også, bare "plug and play", lurte på om disse er bukbare? Eller er det snakk om billige greier som gjør at du går lei av å klippe sau etter den første sauen? ;) Noen som har tips til en grei småbruk-maskin?

Link to comment
Share on other sites

Hei

Går med planer om å begynne å klippe litt sauer, stort sett kun mine egne, da er det snakk om 150 dyr. Har jo hatt saueklipper her i mange år og vet at han har \&quot\;hengemaskin\&quot\;, men for noen priser på dem.. Uansett, ser at man får kjøpt elektriske maskiner også, bare \&quot\;plug and play\&quot\;, lurte på om disse er bukbare? Eller er det snakk om billige greier som gjør at du går lei av å klippe sau etter den første sauen? \;) Noen som har tips til en grei småbruk-maskin?

Link to comment
Share on other sites

Gå for hengemaskin med det samme. De med motor i håndtaket er ikke brukbare i lengden. For det første er de tunge og for det andre kan moturhuset sprekke hvis maskinen blir sparka ut av hånda. Meld deg på klippekurs. Send kniver og kammer regelmessig til sliping, hvis du ikke investerer i en slipemaskin.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...