Guest Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Vi skal ta til bake en okse i fra slakteriet til eget bruk, og noke salg til private. Kva pris bør en forlange for kg kjøt, når det vert levert i heil parter, fram og bakpart.. Dette er no ekte kjøt, og for den som har interesse for kjøtskjering, kan det bli mykje god mat utav dette. Det viktigaste er att det ikkje blir for billig, skal tross alt tjene peng vi også.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hallvar_1 Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Vi skal ta til bake en okse i fra slakteriet til eget bruk, og noke salg til private. Kva pris bør en forlange for kg kjøt, når det vert levert i heil parter, fram og bakpart.. Dette er no ekte kjøt, og for den som har interesse for kjøtskjering, kan det bli mykje god mat utav dette. Det viktigaste er att det ikkje blir for billig, skal tross alt tjene peng vi også.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.