Jump to content

Oksekjøt, retur av slakt


Guest

Recommended Posts

Vi skal ta til bake en okse i fra slakteriet til eget bruk, og noke salg til private. Kva pris bør en forlange for kg kjøt, når det vert levert i heil parter, fram og bakpart..

 

Dette er no ekte kjøt, og for den som har interesse for kjøtskjering, kan det bli mykje god mat utav dette.

 

Det viktigaste er att det ikkje blir for billig, skal tross alt tjene peng vi også..

Link to comment
Share on other sites

Guest Hallvar_1

Vi skal ta til bake en okse i fra slakteriet til eget bruk, og noke salg til private. Kva pris bør en forlange for kg kjøt, når det vert levert i heil parter, fram og bakpart..

 

Dette er no ekte kjøt, og for den som har interesse for kjøtskjering, kan det bli mykje god mat utav dette.

 

Det viktigaste er att det ikkje blir for billig, skal tross alt tjene peng vi også..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...