Gå til innhold

Oksekjøt, retur av slakt


Gjest

Anbefalte innlegg

Vi skal ta til bake en okse i fra slakteriet til eget bruk, og noke salg til private. Kva pris bør en forlange for kg kjøt, når det vert levert i heil parter, fram og bakpart..

 

Dette er no ekte kjøt, og for den som har interesse for kjøtskjering, kan det bli mykje god mat utav dette.

 

Det viktigaste er att det ikkje blir for billig, skal tross alt tjene peng vi også..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Hallvar_1

Vi skal ta til bake en okse i fra slakteriet til eget bruk, og noke salg til private. Kva pris bør en forlange for kg kjøt, når det vert levert i heil parter, fram og bakpart..

 

Dette er no ekte kjøt, og for den som har interesse for kjøtskjering, kan det bli mykje god mat utav dette.

 

Det viktigaste er att det ikkje blir for billig, skal tross alt tjene peng vi også..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...