Gjest Skrevet 12. januar 2011 Del Skrevet 12. januar 2011 Vi skal ta til bake en okse i fra slakteriet til eget bruk, og noke salg til private. Kva pris bør en forlange for kg kjøt, når det vert levert i heil parter, fram og bakpart.. Dette er no ekte kjøt, og for den som har interesse for kjøtskjering, kan det bli mykje god mat utav dette. Det viktigaste er att det ikkje blir for billig, skal tross alt tjene peng vi også.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hallvar_1 Skrevet 12. januar 2011 Del Skrevet 12. januar 2011 Vi skal ta til bake en okse i fra slakteriet til eget bruk, og noke salg til private. Kva pris bør en forlange for kg kjøt, når det vert levert i heil parter, fram og bakpart.. Dette er no ekte kjøt, og for den som har interesse for kjøtskjering, kan det bli mykje god mat utav dette. Det viktigaste er att det ikkje blir for billig, skal tross alt tjene peng vi også.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar