Jump to content

Hyundai Minigraver


Guest

Recommended Posts

Guest Jon_K_1
Noen som har erfaringer med Hyundai minigraver (eller gravere generelt)? Lurte litt på en -2006 55-5A med ca 2800 timer.
Link to comment
Share on other sites

Guest Bullseye_1

Jeg har noen tusen timer på gravemaskin, ikke for at det derigjennom er noen automatikk i at jeg kan si allverden om gravemaskiner.....

 

...men jeg trodde Volvo\'\'\'\'s EC55 og EC70 var Pel Job\'\'\'\'s EB506 og EB706, og at de opprinnelig var japanske? Mulig jeg er pedant nå asså, men...

 

Har såvidt, såvidt prøvd Hyundai minigraver, og selvom den var helt grei synes jeg ikke den er på Volvo\'\'\'\'s nivå. Litt veikere, litt treigere, men litt billigere.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

hei.volvo ec 70 og ec 50 stammer fra pel job.ec 55 er en helt annen maskin som stammer fra samsung.ec 55 selges fortsatt med enkelte oppdateringer (ec 55b pro?), og jeg mener dette er markedets beste minigraver. kan ikkje sammenliknes med volvos nyere ecr serie.

hyundais maskiner har jeg aldri kjørt men har sett at 5 tonneren har enkelte likheter med volvo så den burde kanskje vere brukbar.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

At volvo eller pel job er japansk, er ikke riktig.

Pel job er fransk og volvo er produsert gudene vet hvor(noen i korea og noen i kina?), men ikke i japan. Så om du ikke finner en japansk maskin, så burde hyundai være helt ok.

Som med det meste annet som produserer, så holder jeg Japansk på første plass, når det gjelder kvalitet.

Tror nok også at volvo er minigraverens \&quot\;mercedes\&quot\;, som kjent så er vel ikke det merket heller hva det engang var.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
det stemmer 665.tror dei fleste minimaskiner til volvo blir produsert i frankrike i dag,bortset fra ecr58,ecr88 og ec55bpro som jeg mener(uten å være sikker) bli produsert sammen med dei store i korea. kvalitetsmessig er nok japanerne på topp ja,og kubota skal vere veldig bra.men synes de blir bygd litt trange for oss nordmenn jeg da.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest smaabrukar_1
Enig med Liksombonde. Kubota er kvalitet tvers igjennom! Litt mindre hytter en f.eks ABS, men min mening er at dette tar den igjen på kvalitet. Styrken og hydraulikken er ingenting å klage på. sjøl har jeg en 161-2 ca 5 tonn og dette er en sterk og god maskin med tilstrekkelig rekkevidde også :)
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
Guest Anonym
lurer ¨på å kjøpe en kubota KX 41-3 2004 modell, noen som har noen erfaring, eller peiling på om det er ett godt kjøp ?
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...